Ga naar inhoud

Mickey Brown's

Maastricht

Bij Mickey Brown's houden we van goede koffie. Onze koffiebonen zijn Fairtrade, zodat u van elke slok kunt genieten. Mickey Brown's heeft een passie voor pure en nieuwe smaken die terug te vinden zijn in al onze signature-recepten.

Bij Mickey Brown's houden we van goede koffie. Onze koffiebonen zijn Fairtrade, zodat u van elke slok kunt genieten. Mickey Brown's heeft een passie voor pure en nieuwe smaken die terug te vinden zijn in al onze signature-recepten.  In ons wisselend assortiment vindt u de meest smaakvolle koffie's, onweerstaanbare taarten, warme lunch broodjes,  energieke smoothies en verfrissende koude dranken. Dit serveren wij u allemaal in het stadscentrum van Maastricht, met gezellig terras onder het overdekte gedeelte van winkelcentrum Mosae Forum.

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *