Ga naar inhoud
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Wijnlezing door wijnjournalist Onno Kleyn

SCHUNCK Glaspaleis, Heerlen

Onno Kleyn neemt je mee in een lezing over wijn, over de historie, het heden, maar ook over de toekomst en wat dat betekent voor Limburg als opkomende wijnregio.

Volgens culinair journalist Onno Kleyn is wijn een toverdrank. Elke fles is een verhaal geschreven in vloeibaarheid. Een glas is al voldoende om je mee te nemen naar andere streken, naar herinneringen en toekomstdromen, naar betere seizoenen. 

Onno Kleyn is een gerenommeerd culinair – en wijn journalist. Iedere week verzorgt hij de wijnrubriek Wijn Erbij in de Volkskrant en hij schreef tal van boeken, zoals de Wijn van Kleyn, de Grote Kleyn: culinair compendium, TREK, eten onderweg: toen – en nu. Daarnaast geeft hij regelmatig cursussen over wijn.

Voor de mensen die na afloop zin hebben in een goed glas wijn, vindt er aansluitend aan de lezing een wijnproeverij plaats, verzorgd door Brasserie Mijn Streek. Tijdens deze wijnproeverij worden er uitsluitend wijnen van Limburgse makers geschonken en worden er ook hapjes geserveerd.

Prijzen

  • € 5,00 Lezing
  • € 32,50 Lezing + wijnproeverij verzorgd door Brasserie Mijn Streek

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *