Ga naar inhoud
Sorry, dit evenement is afgelopen

Rondleiding Grotten Zonneberg

Maastricht

Geen licht, geen geluid, geen geur, geen vervuiling, geen bereik, geen tijdsbesef…  Ga mee met onze Maastricht Offical Guide in een donkere ondergrondse wereld waar de tijd stil staat.

Diep onder de grond, metershoge kathedraalachtige gangen in het donker gehuld. Een unieke ervaring.

Geen licht, geen geluid, geen geur, geen vervuiling, geen bereik, geen tijdsbesef…  Ga mee met een Official Maastricht Guide in een donkere, ondergrondse wereld waar de tijd stil staat. De gids neemt je mee door een indrukwekkend labyrint van metershoge lange gangen en vertelt je over de  blokbekers en kunstenaars die hier aan het werk zijn geweest in de berg. Daarnaast kom je ook meer te weten  over hoe deze gangen het toevluchtsoord van de Maastrichtenaren werden tijdens de Tweede Wereldoorlog. De Maastrichtenaren hebben door de tijd hun sporen achtergelaten in deze indrukwekkende omgeving.

Prijzen

  • Volwassenen€ 9,75
  • Kinderen€ 8,25 van (0-12) jaar oud

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *