Ga naar inhoud

Grotbiken

Valkenburg

Een spannende fietstocht op een grotbike door een onderaards doolhof van ruim 70 kilometer in Valkenburg. Een unieke ervaring waarbij je samen met een gids een parcours aflegt in de mergelgangen en het authentieke karakter van de grot ontdekt.

Op 40 meter onder de grond maak je kennis met de gids. Je krijgt een speciaal voor de grot aangepaste mountainbike en een helm en dan gaat het avontuur beginnen. Er wordt een parcours van zo’n 8 kilometer afgelegd waarbij smalle gangen met mooie wandtekeningen en grote open ruimtes elkaar afwisselen.

In het schijnsel van de koplamp volgen de bochten in het kronkelende doolhof elkaar snel op. Regelmatig zul je het commando ‘bukken’ horen zodat je met je kin op het stuur onder lage plafonds door kunt duiken. Dit alles maakt deze activiteit tot een actieve en spannende belevenis.

Duur: circa 1,5 uur.

Wanneer

  • Dagelijks

Prijzen

  • € 32,50

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *