Terrasarrangementen

In belang van de volksgezondheid neemt de Nederlandse overheid een reeks extra maatregelen om de verspreiding van het coronavirus af te remmen. De traditionele openluchtconcerten van André Rieu op het Vrijthof in Maastricht mogen op voorschrift van de Nederlandse regering niet plaatsvinden in juli 2020.

Heb je al tickets of arrangementen voor de Vrijthofconcerten 2020 geboekt? 

Klik dan hier voor meer informatie over de maatregelen

Alle tickets, alle André Rieu Travel arrangementen en alle terrasarrangementen blijven geldig voor de openluchtconcerten in juli 2021. De kaartverkoop voor deze nieuwe data gaat gewoon door.

Terrasarrangementen 2021

Terwijl je dineert vult het mooiste plein van Maastricht zich langzaam met publiek en kom je al helemaal in de stemming. Nadat het culinaire hoogtepunt van de avond gepasseerd is, start het muzikale hoogtepunt: André Rieu! Op deze pagina kun je bij een aantal Vrijthofondernemers je terrasarrangementen online boeken. Deze terrasarrangementen zijn tevens te koop aan de balie van het Maastricht Visitor Center, Kleine Staat 1. De overige eetgelegenheden aan het Vrijthof hebben de ticketverkoop in eigen beheer. Alle terrasarrangementen zijn exclusief drank. Tijdens het concert wordt er niet bediend om de luisteraars niet te storen. Je kunt natuurlijk voor het concert wel al wat bestellen. Vanaf 18:30 uur kun je aan tafel plaatsnemen en vanaf 19:00 uur wordt het eten geserveerd. Om 21:00 uur begint het concert.

Zicht op het podium kan niet gegarandeerd worden. Met het boeken van een terrasarrangement ga je akkoord met de huisregels van André Rieu. Hierin vind je ook nog meer informatie en tips. 

Terrasarrangementen 2021

 

Donderdag, 1 juli    Boek nu
Vrijdag, 2 juli    Boek nu 
Zaterdag, 3 juli    Boek nu
Zondag, 4 juli    Boek nu
Donderdag, 8 juli    Boek nu
Vrijdag, 9 juli    Boek nu
Zaterdag, 10 juli    Boek nu
Zondag, 11 juli    Boek nu
Donderdag, 15 juli    Boek nu
Vrijdag, 16 juli    Boek nu
Zaterdag, 17 juli    Boek nu
Zondag, 18 juli    Boek nu