Terrasarrangementen

Terrasarrangementen 2023

Terwijl je dineert vult het mooiste plein van Maastricht zich langzaam met publiek en kom je al helemaal in de stemming. Nadat het culinaire hoogtepunt van de avond gepasseerd is, start het muzikale hoogtepunt: André Rieu! Op deze pagina kun je bij een aantal Vrijthofondernemers je terrasarrangementen online boeken. De overige eetgelegenheden aan het Vrijthof hebben de ticketverkoop in eigen beheer. Alle terrasarrangementen zijn exclusief drank. Tijdens het concert wordt er niet bediend om de luisteraars niet te storen. Je kunt natuurlijk voor het concert wel al wat bestellen. Vanaf 18:30 uur kun je aan tafel plaatsnemen en vanaf 19:00 uur wordt het eten geserveerd. Om 21:00 uur begint het concert.

Zicht op het podium kan niet gegarandeerd worden. Met het boeken van een terrasarrangement ga je akkoord met de huisregels van André Rieu. Hierin vind je ook nog meer informatie en tips. 

De data van de zomerconcerten 2023 zijn op dit moment nog niet bekend.
 

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *