Ga naar inhoud

5x hot choco in Maastricht

In de winter zoeken we graag met z’n allen de knusse plekjes op. Voor de haard na een frisse wandeling, neerstrijken in een gezellige bruine kroeg en met een blosje op je wangen warme chocolademelk bestellen. Waar je dit het beste kunt doen? We geven je de 5 beste plekjes in Maastricht!

Coffeelovers Dominicanen

Je vindt het Limburgse koffieconcept Coffeelovers onder andere in de mooiste boekhandel van Maastricht. Wanneer je Boekhandel Dominicanen binnenwandelt, kijk je je ogen uit! Een waanzinnig monumentaal gebouw met zó veel boeken, magazines en andere literatuur. Achter in de voormalige kerk kun genieten van warme chocolademelk met wat lekkers erbij. De andere koffieconcepten van Coffeelovers liggen verspreid over de stad, zoals op Céramique.

DARQ Maastricht

Onder de meest romantische boogjes van Maastricht vind je DARQ Maastricht. Een vrij nieuw chocolade- en koffieconcept met overheerlijke warme chocolademelk. Je kiest uit wit, melk of puur en merkt gauw dat dit geen chocolade is die je gewend bent. Bij DARQ Maastricht maken ze enkel gebruik van chocolade van het aller beste én aller eerlijkste soort. Als je geluk hebt, wordt je warme chocolademelk met een kusje geserveerd…

Van Wijck

In het fijne Wyck (spreek je uit als Wiek) vind je Van Wijck. Niet vernoemd naar het bekende stadsdeel maar naar de eigenaar, een leuke toevalstreffer dus! Hier kun je de hele dag genieten van het breakfast-gevoel. Melk of puur? De keuze is aan jou. Nu je er toch bent… Neem er dan ook een heerlijke warme wafel of een punt chocoladetaart bij.

Mickey Brown’s

In Mosae Forum kun je natuurlijk fantastisch shoppen: de mooiste cadeaus voor jezelf én een ander vind je hier! Ben je uitgeshopt? Ga dan naar Mickey Brown’s. Het altijd vriendelijke personeel verwelkomt je met open armen en ook hier is de warme chocolademelk puur genot. Neem er een healthy snack bij en laad jezelf weer op voor een flinke shopsessie: de stad heeft je nog zo veel te bieden!

Chalet Bergrust

Na een heerlijke wandeling over de Sint Pietersberg rust je uit bij Chalet Bergrust. Met een fantastisch uitzicht over Maastricht geniet je hier op een bijzondere manier van je chocolademelk. Je kunt zo alle lichtjes in Maastricht tellen! Met je dikke winterjas kun je zelfs op het terras blijven zitten… Vanuit Chalet Bergrust loop je binnen de kortste tijd naar Fort Sint Pieter. Vanuit hier zijn allerlei rondleidingen van Maastricht Underground in het grottenstelsel en door Fort Sint Pieter. Een echte aanrader.

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *