Ga naar inhoud

Borrelen in Maastricht

Borrelen in Maastricht. Het is dé plek om dit te doen. Maar in deze tijden ook wat lastiger. Gelukkig bezorgen veel horeca-zaken de lekkerste borrelboxen aan huis. Of je pikt ze op, ben je toch eventjes d'r uit! Ideaal voor Oud & Nieuw, want dan pakken de restaurants speciaal voor jou nog één keer in 2020 uit.

NYE Specials - laat je verwennen op oudjaarsavond

Deze horeca-zaken pakken speciaal voor oudjaarsavond voor je uit: 

Thaiichi | best sushi in town
In verband met hun 15-jarige jubileum hebben ze een bijzondere box voor je. Inclusief een flesje wijn maak je er op 31 december echt een feestje van.
Meer info

Le Virage | old school gourmet
Laten we eerlijk zijn, we vinden het allemaal heerlijk: gourmetten! Maar dan wel met top-producten, zoals we van Le Virage gewend zijn! De box is helemaal compleet, je hoeft niet eens meer naar de supermarkt.
Meer info

Café Local | borrelen to the max
Tsja, volgens ons hebben ze het borrelen bij Café Local aan de Markt uitgevonden. Niet gek dus dat ze ook aan het einde van het jaar uitpakken met een geweldige borrelbox.
Meer info

JEF Gastrobar | om af te sluiten of om te beginnen
Dit fijne restaurant in Wyck hoort natuurlijk ook thuis in het lijstje. Je kunt kiezen tussen een box "to finish 2020" of een "to start 2021". Wat genieten we toch van de creativiteit van deze ondernemers. 
Meer info

BOLD Rooftopbar | shake it baby
Bij al dat lekkere eten hoort natuurlijk ook een bijzonder drankje. BOLD heeft de beste cocktailpakketten uit de stad. Zelf wel nog even shaken ;-)
Meer info

Harry's | fancy 't nieuwe jaar in
Ook dit mooie restaurant van Hotel Beaumont kan niet ontbreken in het lijstje. O ja, de mooie houten plank waarop het geserveerd wordt mag je lekker houden.
Meer info

Luster | Cocktail time!
Ook Luster shaket er op los. Normaal bezoek je deze fijne mediterrane zaak aan het Vrijthof, maar nu kun je er thuis een beetje van genieten. Natuurlijk een aanrader voor de laatste dag van het jaar.
Meer inf

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *