Culinair

Als je Maastricht en Zuid-Limburg goed kent, dan weet je dat gastronomie hier hoog in het vaandel staat. Of het nu koffie met een stuk vlaai is (dat is hier écht een groot stuk) of een uitgebreid diner, Maastrichtenaren vinden het belangrijk dat het er goed uitziet én goed smaakt! In deze tijd kunnen zij dan ook niet stilzitten. Wanneer het even meezit zijn er voor deze ondernemers dan ook mogelijkheden om het totaal anders aan te pakken. Sterrenrestaurants bezorgen eten aan huis, die de thuiskok toch echt zelf nog moet afmaken. Zo worden we zelf creatief aan het werk gezet. Van koffie en vlaai tot 7-gangen diners en van fruitmanden tot vegan lunch. Lees je mee?

Bijzonder Maastricht thuisbezorgd

Bijzonder Maastricht thuisbezorgd

© Maastricht Marketing
Cremerius fruit Maastricht

Cremerius fruit Maastricht

© Maastricht marketing

Ding Dong!

Sommige restaurants waren al thuis in de wereld van thuisbezorgen, maar voor sommigen is dit een hele nieuwe wereld. Extra leuk voor ons om te ontdekken welke talenten de culinaire ondernemers van Maastricht nog voor ons verborgen hielden. De bel gaat, daar staat een compleet 7 gangen diner van Mes Amis voor ons, mét Limburgse wijnen. Cremerius verzorgt complete kratten met alle vitamientjes die we nodig hebbben of Bakkerij Hermans brengt de bestelling die we normaal op zondag zelf oppikken veilig tot aan je stoep. Lees het blog en ontdek de verborgen talenten van de culinaire ondernemers van Maastricht. 

Lees het blog
maastricht visitorcenter gebaksbord vlaoj

maastricht visitorcenter gebaksbord vlaoj

© Maastricht Marketing

Maastrichts tafelen

We bieden in onze webshop Maastrichts servies aan. Van Maastrichtse makelij én voorzien van Maastrichts dialect. Hartstikke leuk om op die manier een lunch of diner (of stukje vlaai) te eten. Vergeet je de verjaardagen niet? De Maastrichtse dialect merchandise is namelijk een top verjaardagscadeau. 

Shop hier het servies