Ga naar inhoud

Culinair

Als je Maastricht en Zuid-Limburg goed kent, dan weet je dat gastronomie hier hoog in het vaandel staat. Of het nu koffie met een stuk vlaai is (dat is hier écht een groot stuk) of een uitgebreid diner, Maastrichtenaren vinden het belangrijk dat het er goed uitziet én goed smaakt! Het is dan ook een mooie stap in de goede richting dat zij hun terrassen weer mogen openen. Daarnaast bieden veel cafés, traiteurs, broodjeszaken en restaurants nog steeds take-away en delivery. Reserveer gauw een plek bij je lievelings café of favoriete restaurant.

Blogs

Maastrichts tafelen

We bieden in onze webshop Maastrichts servies aan. Van Maastrichtse makelij én voorzien van Maastrichts dialect. Hartstikke leuk om op die manier een lunch of diner (of stukje vlaai) te eten. Vergeet je de verjaardagen niet? De Maastrichtse dialect merchandise is namelijk een top verjaardagscadeau. 

Shop hier het servies

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *