Culinair

Als je Maastricht en Zuid-Limburg goed kent, dan weet je dat gastronomie hier hoog in het vaandel staat. Of het nu koffie met een stuk vlaai is (dat is hier écht een groot stuk) of een uitgebreid diner, Maastrichtenaren vinden het belangrijk dat het er goed uitziet én goed smaakt! Het is dan ook een mooie stap in de goede richting dat zij hun terrassen weer mogen openen. Daarnaast bieden veel cafés, traiteurs, broodjeszaken en restaurants nog steeds take-away en delivery. Reserveer gauw een plek bij je lievelings café of favoriete restaurant.

Ding Dong!

Sommige restaurants waren al thuis in de wereld van thuisbezorgen, maar voor sommigen is dit een hele nieuwe wereld. Extra leuk voor ons om te ontdekken welke talenten de culinaire ondernemers van Maastricht nog voor ons verborgen hielden. De bel gaat, wat staat er voor onze deur? 

We hebben de culinaire ondernemers waar je nu allerlei lekkers kunt bestellen voor je op een rijtje gezet. Afhalen, bezorgen en soms allebei mogelijk. 

Bekijk onze lijst
Bijzonder Maastricht thuisbezorgd Cremerius fruit Maastricht

Blogs

Maastrichts tafelen

We bieden in onze webshop Maastrichts servies aan. Van Maastrichtse makelij én voorzien van Maastrichts dialect. Hartstikke leuk om op die manier een lunch of diner (of stukje vlaai) te eten. Vergeet je de verjaardagen niet? De Maastrichtse dialect merchandise is namelijk een top verjaardagscadeau. 

Shop hier het servies
maastricht visitorcenter gebaksbord vlaoj