Bezorgd op bed

Na de uitbundige feestdagen focussen we nu weer meer op rust & gezondheid. Een ontbijtje op bed kan hier een voorbeeld van zijn. Bewust en op het gemak je ochtend beginnen. Deze Maastrichtse horeca-ondernemers maken zelfs daar een (healthy) feestje van! In dit blog zetten we er een paar zelfgemaakte ontbijtjes in de spotlight.

Hotel Pastis
Dit gezellige hotel aan de rand van de Sint Pietersberg is een koning in het maken van ontbijtjes. Grijp je kans, want je kunt nu bij wijze van grote uitzondering genieten van een zalig ontbijtje vanuit je eigen bed! Je hoeft dus geen kamer te boeken om te smikkelen van een van hun befaamde ontbijtjes. Je kiest uit verschillende pakketten, er is zelfs aan de kids gedacht. Bekijk hier het hele menu.

ROEST
Wellicht heb je door de corona-crisis nog geen bezoekje kunnen brengen aan ROEST, gelegen in het Sphinxgebouw. Gelukkig kun je nu genieten van een heerlijk ontbijtje gemaakt door deze toppers. Bekijk hier het menu. Enne, wanneer het weer kan snel een bezoekje brengen hoor! 

SoDelicious Maastricht
Dit restaurant (en zalige verse bakker) kan natuurlijk niet ontbreken in het lijstje. Verras je liefste met een ontbijtje van SoDelicious. Wedden dat hij of zij zegt: "hmmm, soooo delicious". Bekijk hier het menu! 

Piece of Cake
Het water loopt ons in de mond terwijl we er over schrijven, al het lekkers dat Piece of Cake tot aan je deur levert... Het lijkt bijna te mooi om waar te zijn. Elke woensdag en zaterdag leveren ze in Maastricht, Eijsden, Lanaken en Zutendaal voor een minimum bedrag van €15,00. Bekijk het menu, watertanden verzekerd! 

Wycker Cabinet
Versgebakken brood, huisgemaakte hangop. Wat is Wycker Cabinet toch een fijne zaak! Ook zij verzorgen top ontbijtjes om je dag perfect mee te starten. Zorg voor de nodige vitamientjes door een keuze te maken uit de verschillende verse sappen en geniet van een heerlijk ontbijt op bed van Wycker Cabinet (hey dat rijmt!). Zie hier het menu!

Geusseltbad Maastricht
Normaal gaan we genieten van een dagje zwemplezier in het Geusseltbad. Zowel in de winter als de zomer is dit dé plek voor waterratten. Helaas, ze zullen voorlopig nog gesloten zijn. Maar wij hebben een leuk weetje: ze verzorgen de lekkerste ontbijtjes. Wat zoal? Dat lees je hier!

Hmmm, lekker!

Er zijn nog véél meer horeca-ondernemers die het lekkerste eten verzorgen. Via take-out of delivery tot aan de deur. Wil je meer weten? Zie hier het overzicht.