Ga naar inhoud

November in Maastricht

November staat alweer om de hoek... De zomer is nu echt verleden tijd en hoewel het zonnetje ons stiekem nog vaak tegemoet lacht, breken de frissere dagen aan. We inspireren je in dit blog met de leukste tips voor november in Maastricht.

Hapje en een stapje

KRAAMPJE 
De (culinaire) ondernemers van de stad weten er altijd een feestje van te maken. Kom je voor de nodige boodschap naar het centrum? Dan word je warm verwelkomd door allerlei gezellige kraampjes waarin de ondernemers hun waar aanbieden. Van glühwein en wafels tot luxe broodjes en hete snert. Zo word je bezoekje aan de stad wel erg smakelijk.

PICKNICKEN
Maar wat nog leuker is, is om je mandje te vullen met allerlei lekkers en in de natuur te gaan picknicken. Een dikke trui aan en een sjaal om je nek, want het is fris. Dit wordt smullen! Haal bijvoorbeeld een flesje lokale wijn, lekker brood en plakken kaas bij Le Salonard op de Maastrichter Heidenstraat. Ietsje verderop vind je Adriaan de Smaakmaker die weer de lekkerste jams uit de buurt verkoopt. 

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *