Ga naar inhoud

Secrets of the City

Maastricht

Sportieve, ludieke, culturele, culinaire arrangementen op verschillende locaties. Voor een dag of dagdeel of zelfs voor een heel weekend.

Naast de spelprogramma's in de verschillende steden zijn er nog tal van programma's die we U kunnen aanbieden om een uitstapje met vrienden, collega's, vereniging of vrienden tot een succes te maken. De programma's die wij voor U kunnen organiseren bieden voor elk wat wils, in de ruimste zin van het woord. Ons sterke punt is het organiseren op maat ! Wij kennen de markt, en de vele mogelijkheden die er zijn in het Zuid-Limburgse heuvelland en de grensstreek. 

​Sportieve, ludieke, culturele, culinaire arrangementen op verschillende locaties. Voor een dag of dagdeel of zelfs voor een heel weekend. Wij kunnen zorg dragen voor alle facetten die u voor ogen heeft. Neem eens contact met ons op, laat ons weten om welke groep het gaat, waar de interesses liggen en wat U budget is. Samen kunnen wij een mooi arrangement voor U op poten zetten.

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *