Ga naar inhoud

City Golf Maastricht

Maastricht

Volg je golfballetje via een speciaal, ludiek parcours langs de mooiste parken, pleinen en straten van Maastricht.

City-Golf Maastricht is een recreatieve, ludieke golfvariant die zich niet afspeelt op een green, maar in het hart van de fraaie binnenstad van Maastricht. Hobbelige kinderkopjes, uitgestrekte pleinen en smalle steegjes vormen de ultieme uitdaging  die je langs een bijzondere selectie holes voert. Onderweg vervult de instructeur tevens de rol van stadsgids en krijg je uitleg over de mooiste bezienswaardigheden die de revue passeren. Uiteraard is er ook gelegenheid om even uit te rusten op een charmant, pittoresk of trendy terras.

De tocht is voor alle soorten groepen geschikt. Je hoeft er geen speciale sportieve aanleg voor te hebben en kan zelfs in een formelere outfit gedaan worden. Kortom, City-Golf is ideaal voor je bedrijfsuitje, familiedag, of uitje met je vriendenclub of vereniging.

Wanneer

  • Dagelijks
  • Op aanvraag

Prijzen

  • € 32,50 minimaal 6 personen - bij minder personen een vaste groepsprijs van €195,-

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *