Fietsen & wandelen

Alles over fietsen in Limburg

Wie denkt aan fietsen in Zuid-Limburg denkt in eerste instantie aan het beklimmen van de vele heuvels die de regio rijk is. Maar de meest zuidelijke provincie van Nederland is ook voor recreatieve fietsers de ideale fietsregio bij uitstek. Zuid-Limburg heeft namelijk veel meer te bieden dan alleen deze heuvels. 

Spring maar achterop bij mij...

Want onze Official Maastricht Guides nemen je - figuurlijk - mee achterop om de regio te ontdekken. Met een fietstour trap je zó door de stad en het heuvelland. Een leuke en actieve manier om de stad te leren kennen. Onderweg vertelt de gids je de leukste weetjes. Bij je ticket krijg je een sportieve fiets, maar je mag ook je eigen fiets meenemen!

Boek je tour hier
Appelboomgaard Maastricht Regio Zuid-Limburg fietstour maastricht

Wandelen in Zuid-Limburg

Zuid-Limburg kent diverse natuurgebieden die zeker de moeite waard zijn om te ontdekken. Ontdek de kastelen in het Geuldal of verken de historische straten van Eijsden of Vaals. Vertrek je vanuit Maastricht? Ook dan zijn er routes die bij je passen. Welke route je ook kiest, je gaat zeker genieten van al het mooist dat Maastricht en haar regio te bieden heeft! 

Maastricht Sint Pietersberg Picknick Zomer Drielandenpunt Vaals Maastricht Zuid-Limburg