Ga naar inhoud

Dormio Resort Maastricht

Dat Zuid Limburg veel natuur kent en rustige groene gebieden, is je vast bekend. Dat je dit ook zo dichtbij Maastricht vindt en je daar ook een heel bijzonder en luxe vakantiepark én hotel vindt, klinkt misschien als een verrassing. We stellen je graag voor aan Dormio Resort Maastricht en Dormio Hotel De Prins van Oranje. Een luxe vakantiepark en 4-sterrenhotel op 10 minuten fietsen van het Vrijthof.

Natuur maar toch dichtbij

Wakker worden in de natuur, ontbijten in je eigen tuin of juist aan een uitgebreid ontbijtbuffet. ‘s Middags sta je op de golfbaan en ’s avonds geniet je van de Maastrichtse culinaire verrassingen in de stad. Taxi nodig? Nee hoor, je fietst zo van A naar B.

Bekijk het idyllische resort

Dormio Mastervilla

Binnen de stadsgrenzen van Maastricht maar toch in een villawijk? Dat kan met Dormio Mastervilla's! Dat is heerlijk vertoeven in alle comfort in een groene en heuvelachtige omgeving. De villa's zijn geschikt voor 6 of 8 personen en variëren van luxe tot simpelweg royaal.

Bekijk de villa's

Luxe met groen uitzicht

Je eigen suite met het mooiste en groene uitzicht van Maastricht. Ontdek Dormio Hotel De Prins van Oranje. Dit is Maastrichtse luxe met 4 sterren!

Bekijk het luxe hotel!

Doordeweeks luxe

Wil je ongedwongen luxe ervaren? Boek dan een midweekend in Maastricht. Bij Dormio Resort Maastricht ontdek je de rust en luxe pas echt tijdens een doordeweeks verblijf. Tussen zondag en donderdag voorkom je de drukte en gun je jezelf een moment om eventjes écht stil te staan. Verwen jezelf met een midweekend bij Dormio Resort Maastricht, je hebt het verdiend! 

Boek een midweekend!