Dormio Resort Maastricht

Dat Zuid Limburg veel natuur kent en rustige groene gebieden, is je vast bekend. Dat je dit ook zo dichtbij Maastricht vindt en je daar ook een heel bijzonder en luxe vakantiepark én hotel vindt, klinkt misschien als een verrassing. We stellen je graag voor aan Dormio Resort Maastricht en Dormio Hotel De Prins van Oranje. Een luxe vakantiepark en 4-sterrenhotel op 10 minuten fietsen van het Vrijthof.

Natuur maar toch dichtbij

Wakker worden in de natuur, ontbijten in je eigen tuin of juist aan een uitgebreid ontbijtbuffet. ‘s Middags sta je op de golfbaan en ’s avonds geniet je van de Maastrichtse culinaire verrassingen in de stad. Taxi nodig? Nee hoor, je fietst zo van A naar B.

Bekijk het idyllische resort

Doordeweeks luxe

Wil je ongedwongen luxe ervaren? Boek dan een midweekend in Maastricht. Bij Dormio Resort Maastricht ontdek je de rust en luxe pas echt tijdens een doordeweeks verblijf. Tussen zondag en donderdag voorkom je de drukte en gun je jezelf een moment om eventjes écht stil te staan. Verwen jezelf met een midweekend bij Dormio Resort Maastricht, je hebt het verdiend! 

Boek een midweekend!

Luxe met groen uitzicht

Je eigen suite met het mooiste en groene uitzicht van Maastricht. Ontdek Dormio Hotel De Prins van Oranje. Dit is Maastrichtse luxe met 4 sterren!

Bekijk het luxe hotel!
Maastricht Midweekend Koppel Oeverwal Bloemen Overnachten

Maastricht Midweekend Koppel Oeverwal Bloemen Overnachten

© Maastricht Marketing

MIDWEEKEND

Maastricht

© jonathan vos

UITAGENDA

De complete

Maastricht Bereikbaar Kennedybrug Parkeren

Maastricht Bereikbaar Kennedybrug Parkeren

© Maastricht Marketing

JE ER?

Hoe kom

IN DE REGIO?

Wat is er te doen