Ga naar inhoud
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

A Room Outdoors

Maastricht

Beleef de fascinerende wereld van Michael Pisaro-Liu tijdens het release-concert van A room outdoors, gepresenteerd door het New Yorks muzieklabel Elsewhere Music en het culturele platform ACT2 (Brussel).

Op deze bijzondere avond brengen Luciana Elizondo (viola da gamba), Adriaan Severins (field recordings), en Guy Vandromme (Indiaas harmonium) het werk, waar Michael Pisaro-Liu voor het eerst field recordings integreerde in zijn composities, tot leven. Dit werk verkent de grenzen tussen geluid, stilte, het toeval en brengt de sonore wereld van onze omgevingen naar de concertzaal.

A room outdoors is een meesterwerk dat voor het eerst de harmonie tussen het veld en de binnenruimte verkende, een ervaring die de muren van de traditionele muzikale omgeving doet vervagen. Het concert is een eerbetoon aan het grensverleggend werk van Michael Pisaro-Liu.

Prijzen

  • € 12,50
  • € 5,00 Student
  • Gratis Onder 18 jaar Under 18 years old

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *