Ga naar inhoud
Sorry, dit evenement is afgelopen

Vestingwandelingen

Maastricht

Ontdek alle plekken van de 1e en 2e stadsomwalling en de vestingwerken waar in de toekomst wordt of al is gerestaureerd en de bijzondere verhalen die hierbij horen.

Vestingstad Maastricht heeft een rijke geschiedenis die nog overal in de stad zichtbaar is. De komende jaren worden delen van de stadsomwalling en de vestingwerken gerestaureerd. Ontdek alle plekken van de 1e en 2e stadsomwalling en de vestingwerken waar in de toekomst wordt of al is gerestaureerd en de bijzondere verhalen die hierbij horen. De verhalen worden naarmate de restauratie vordert uitgebreid. Loop 3 routes waar je historische feiten en achtergrond informatie kunt lezen over de prachtige stadsdelen van Maastricht, de eerste route neemt je mee rond de eerste stadsomwalling, de tweede route neemt je mee langs de tweede stadsomwalling en de derde route neemt je mee langs de vestingwerken. Klik hier om de routes te bekijken. 

Wanneer

  • Dagelijks

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *