Ga naar inhoud
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Interclassics Classic Car Show Maastricht

Maastricht

Hét trefpunt van oldtimerliefhebbers in de Benelux

InterClassics is hét trefpunt van oldtimerliefhebbers in de Benelux. Op 35.000 m2 beursvloer geniet je van de meest exclusieve classic cars, youngtimers en supercars.

Deze editie kijkt InterClassics terug op de 120-jarige historie van Ford waarbij de race “pedigree” van het Amerikaanse merk centraal staat. Henry Ford zei immers: “Auto racing began five minutes after the second car was built”. Daarom dat Ford sinds de beginjaren actief én succesvol was in vrijwel iedere vorm van motorsport: van rally tot Formule 1 en van endurance tot NASCAR. Aan de hand van de sportieve hoogtepunten van “the blue oval” belicht InterClassics de mondiale opkomst van de motorsport. Deze auto’s zijn afkomstig uit diverse musea, privécollecties en de fabriekscollectie van Ford Europe. Daarnaast maakt de Sim Expo een grootse comeback. Meer dan 60 professionele simulatoren van vooraanstaande fabrikanten staan klaar om jouw ‘racecraft’ te perfectioneren.

Prijzen

  • € 26,50 Preview dag: 11 januari 2024
  • € 19,00 Regulier: 12, 13 en 14 januari 2024
  • € 17,50 65+
  • € 0,00 Kinderen

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *