Ga naar inhoud

Training the Senses

Maastricht

Ontdek tijdens de interactieve workshops van het Training the Senses evenement van Marres hoe je een artistieke aanpak voor creativiteit en onderzoek in de klas kunt bevorderen.

Doe mee aan een driedaagse training van Marres, onderdeel van het SenseSquared-project, gericht op het stimuleren van een artistieke benadering van creativiteit en onderzoek in de klas. Het Training the Senses evenement biedt interactieve workshops op het snijvlak van kunst en wetenschap, en deelname is gratis.

Van 4 tot en met 6 juni zullen Europese partners van het Erasmus+ project workshops leiden gericht op het implementeren van een meer artistieke benadering van duurzame ontwikkeling in het onderwijs. Deze workshops zijn bedoeld voor Europese leraren op alle onderwijsniveaus en zullen plaatsvinden bij Marres in Maastricht. Elke dag tussen 16.00 en 19.00 uur kunnen docenten en andere geïnteresseerden deelnemen, waarbij twee partners per dag hun ideeën en methoden delen met de onderwijsgemeenschap.

De Training the Senses workshops zijn interactief, praktisch, en worden gevolgd door theoretische achtergronden en onderzoek.

Wanneer

  • Dagelijks vanaf 4 juni 2024 t/m 6 juni 2024 16.00 - 21.00 uur

Prijzen

  • Gratis

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *