Ga naar inhoud
Sorry, dit evenement is afgelopen

Podcast | IK BEN HIER

Maastricht

Hertog Zout en Toneelgroep Maastricht lanceren de podcast IK BEN HIER.

Hertog Zout en Toneelgroep Maastricht lanceren de podcast IK BEN HIER. Een podcast waarin Letizia Rompelberg, artistiek leider van Hertog Zout, in gesprek gaat met vier nieuwkomers uit de regio van Maastricht. In de podcast vertellen zij over hun leven en wat hen heeft doen besluiten hun geboortegrond te verlaten.

"Ik heb er eigenlijk nog nooit op deze manier over gepraat. En het is zo belangrijk voor mij. Ik voel dat ik wil dat iedereen dit weet. Jij bent mijn stem. Deze podcast geeft mij een stem om dit te zeggen”. Dit zijn de woorden van nieuwkomer Wessam Al Halabi (36) tegen Letizia Rompelberg na een intens interview van 2,5 uur. Zijn verhaal is één van de drie verhalen die in de podcast IK BEN HIER te beluisteren zijn. Naast Wessam vertellen ook Hamada Aljarrah (23), Yasmin Shkair (46) en Tala Braik (17) hun verhaal. 

Wanneer

  • Dagelijks

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *