Ga naar inhoud

A Room of One's Own

Maastricht

In A Room of One's Own staat het werk en denken van vrouwelijke kunstenaars van diverse generaties uit de collectie van Bonnefanten centraal, met gastpresentaties van Carol Rhodes, Lydia Schouten en Marijke Stultiens.

Contact

Bonnefanten
Avenue Ceramique 250
6221 KX Maastricht
Plan je route

vanaf jouw locatie

Meer informatie

A Room of One's Own 
In de tentoonstelling A Room of One’s Own worden werken getoond van vrouwelijke kunstenaars uit de Bonnefantencollectie, die een naam maakten voor zichzelf in een wereld waarin mannen nog de norm waren. In de tentoonstelling zijn voorbeeldstellende pioniers te zien die vanaf de jaren vijftig en zestig actief waren, tijdens de tweede feministische golf. Ze hebben de weg gebaand voor de volgende generatie vrouwelijke kunstenaars, en ze geïnspireerd om zich niet te laten ontmoedigen.

Naast werken uit de vaste collectie, bevat A Room of One’s Own drie bijzondere gastpresentaties van Carol Rhodes (1959-2018), Lydia Schouten (1948) en Marijke Stultiens (1927).

Wanneer

  • Elke dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag t/m 7 januari 2024 11.00 - 17.00 uur

Prijzen

  • van € 0,00 tot € 17,50 Volwassenen €17,50 Studenten, CJP €8,75 Jongeren t/m 18 jaar, Museumkaart, LGOG, Kunstuitleen, Vrienden van het Bonnefantenmuseum, CIMAM, Kumulus met Bonnefanten Jaarpas, Nationale en internationale studenten met Bonnefanten Jaarpas (te koop voor € 12,50), ICOM, Vereniging Rembrandt, VIP kaart VriendenLoterij. Gratis

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *