Ga naar inhoud

L'EquiRencontre

Au Foulard, Sippenaeken

Een jaarlijkse bijeenkomst voor ruiters en menners waar ontdekking, recreatie en plezier centraal staat.

Sinds 1972 is EquiRencontre een jaarlijkse bijeenkomst voor ruiters en menners. Tijdens het weekend rusten ruiters en menners hun paarden uit en trekken ze door de wegen van Wallonië om elkaar te ontmoeten. Ze gaan twee dagen, een week, een maand... alleen of in groepen, en komen allemaal samen op vrijdagmiddag. Op zaterdag wordt er een grote tocht georganiseerd, inclusief een landelijke picknick en een zeer gezellige sfeer. De prachtige provincies worden één voor één geëerd en bieden de mogelijkheid om nieuwe landschappen te ontdekken op het tempo van het paard. Met ritten voor ruiters en menners kan iedereen de regio en haar rijkdommen ontdekken.

Ook worden er spelletjes, voorstellingen (variërend van boogschieten tot westernrijden tot voltige) en workshops georganiseerd op basis van lokale suggesties en beschikbare mogelijkheden. 

Wanneer

  • Dagelijks vanaf 16 augustus 2024 t/m 18 augustus 2024

Prijzen

  • van € 165,00 tot € 185,00

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *