Ga naar inhoud

MAAK! Pas op hoor, hij bijt! 4+

Céramique, Maastricht

Zou het niet veel leuker zijn om een dino te hebben dan een waakhond? Ga er eentje maken die je stiekem in je zak mee kan nemen.

Deze zomer spelen de Triceratops en dino-boeken de hoofdrol in Bibliotheek Maastricht. Luister naar een dino-verhaal. Daarna ga je met al je ideeën aan de slag.

MAAK! is een maandelijks terugkerende kinderactiviteit met een divers en creatief programma, verzorgd door de kunstdocenten Nicole Mulkens en Marlies de Jong. Dezelfde docenten maar steeds een ander onderwerp en natuurlijk een boek en/of het Maastricht Museum in de hoofdrol.

MAAK! richt zich met de activiteiten op kinderen van gemiddeld 6 jaar. Ben je wat ouder of wat jonger dan mag je uiteraard ook mee doen. Ben je jonger (4 of 5 jaar) dan helpt je (groot)ouder/begeleider je met de activiteit. Sowieso is één volwassen begeleider per gezin welkom.

Aanmelden is verplicht en kan via publieksservice@maastricht.nl of bel 043 350 5600.

Wanneer

  • Zondag 23 juni 2024 11.00 - 12.15 uur
  • Zondag 14 juli 2024 11.00 - 12.15 uur

Prijzen

  • Gratis

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *