Contact

Adres:
Diverse Locaties in Maastricht
Maastricht
Plan je route
Afstand:
Wyck

De zomer begint in Wyck! Wat is er mooier dan stil te staan bij de goede dingen van het leven? Tijdens de ‘Route du Soleil’ in Wyck wordt …

Lees verder

De zomer begint in Wyck! Wat is er mooier dan stil te staan bij de goede dingen van het leven? Tijdens de ‘Route du Soleil’ in Wyck wordt de start van de zomer gevierd! Een dag om vrienden te ontmoeten, samen te genieten van een hapje en een drankje en op zoek te gaan naar de mooiste spullen voor jezelf, je familie, of voor in-en om het huis. Neem er de tijd voor op 21 juni, de officiële start van de zomer en de langste dag van het jaar. Meer dan 40 winkels, restaurants en hotels presenteren zich van hun meest zonnige kant. Op een speciale wandelroute tussen het station en de Servaasbrug vind je vele diverse activiteiten, speciale acties, proeverijen, cadeaus, muziek en meer. Dus volg de kleurrijke lampionnen boven de autovrije Wycker Brugstraat en Rechtstraat naar de Hoogbrugstraat, om heerlijk te flaneren langs deze bijzondere ‘Route du Soleil’. 

In de avond is er een afsluitende borrel op het kruispunt Rechtstraat – Wycker Brugstraat (voor Café Zondag). Klik hier voor het uitgebreide programma.

Lees minder

Wanneer

  • vrijdag 21 juni 201912.00 - 20.00 uur

Prijzen

  • Gratis

Locatie