Ga naar inhoud
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

CoMA & KAMERKOOR MAASTRICHT

Maastricht

Een programma van hedendaagse muziek, een samenwerking tussen Kamerkoor Maastricht en het CoMAMaastricht Ensemble.

Voor dit concert heeft het CoMAMaastricht Ensemble voor het eerst de samenwerking met een koor gezocht: het Kamerkoor Maastricht. Mark Hendriks, winnaar derde prijs en publieksprijs van de CoMAMaastricht Compositiewedstrijd 2021-2022, heeft zijn prijzengeld besteed aan het schrijven van een nieuwe compositie getiteld Greed is good, sharing is better voor “flexible ensemble” en koor.

CoMA Maastricht bemachtigde via de bibliotheek van hun Engelse dependance een compositie voor 18 mondharmonica's, getiteld Dust Bowl #3. Daarvoor werd een verbinding gelegd met Hon Ning Cheung, promotor en bespeelster van de harmonische mondharmonica en studente Compositie aan Conservatorium Maastricht. Zij schrijft eveneens een nieuw werk voor koor en mondharmonica, getiteld Im Schilf. Zo klinken er tijdens dit concert maar liefst twee wereldpremières. Daarnaast voeren het CoMAMaastricht Ensemble, Kamerkoor Maastricht en Hon Ning Cheung ook afzonderlijk enige hedendaagse composities uit, waaronder composities van de Limburgse componist Frans Gulikers en de Finse componist Rautavaraa.

Prijzen

  • € 12,50
  • € 5,00 Student
  • Gratis Onder 18 jaar Under 18 years old

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *