Ga naar inhoud
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Talentlab 2024

Maastricht

Dans, muziek, performance, choreografie, toneel, vormgeving, spel, regie en beeldende kunst worden samengesmolten, botsen met elkaar en vinden harmonie.

Acht jonge makers worden vijf weken lang in een theater samengebracht. Ze kennen elkaar niet en hebben ieder hun eigen achtergrond in verschillende kunstdisciplines of zijn autodidact. Onder de vleugels van Toneelgroep Maastricht en VIA ZUID vervagen ze de grenzen tussen genres en mengen ze verschillende creatieve benaderingen. Deze vijf weken in het laboratorium resulteren in een artistieke mix die tijdens de Museumnacht als een verfrissend slaapmutsje wordt gepresenteerd.

Het is een verrassende ervaring voor zowel de makers als het publiek. Stap binnen in Theater de Bordenhal en geniet van één of meer multidisciplinaire performances. Elke 20 minuten start een nieuwe set performances.

De acht makers zijn: Laila Claessen (multidisciplinair kunstenaar en theatermaker), Sander Deckx (theatermaker – performer), Sjaid Foncé (Interdisciplinaire performance maker), Nina Iggy (performer - beeldend choreograaf), Sofie Kramer (regisseur - performer), Thirza Riphagen (choreograaf – danser), Annabel Schouten (muziek-landschapskunstenaar - geluidsvinder) en Dirk Vaessen (artist - designer).

Prijzen

  • € 17,50
  • € 22,50 + afterparty
  • Gratis ≤ 15 jaar
  • € 12,50 Student/CJP ticket
  • € 17,50 (+afterparty) student/CJP

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *