Ga naar inhoud

Offline in Maastricht

Wie denkt dat onthaasten en in alle rust genieten alleen maar kan tijdens een retraite ergens in een hutje-op-de-hei, heeft het mis. Ook een citytrip kan zorgen voor totale ontspanning en een flinke dosis nieuwe inspiratie. In Maastricht in ieder geval! Helemaal wanneer je ervoor kiest om offline te ontdekken. Voor even ontsnappen aan alle prikkels die de online wereld met zich meebrengt en je overgeven aan de stad, de mensen, geuren en kleuren om je heen. Maastricht is de stad die het goede leven ademt. Maastricht bruist, maar is tegelijkertijd ook rijk aan rustgevende plekken en bijzondere culturele instellingen die de zintuigen prikkelen. Kijk eens omhoog naar de mooie gevels, torens en het groen om je heen.Vraag de weg en maak een praatje met een local. Wijk van je geplande route af en maak eens een ommetje door het groen en onontdekte plekken buiten de stadsmuur. Blijf hangen, slaap een nachtje en neem gewoon nóg een kopje koffie.  Raak de weg kwijt. Vergeet de tijd. Je krijgt echt geen spijt.

GIFs in samenwerking met Flow Magazine

Wil je je vrienden en familie laten weten dat je offline in Maastricht bent en je scherm even op zwart staat? Dan helpen deze gifjes je alvast op weg. Te vinden op Giphy.com onder de tags offline, maastricht, digitaldetox, flow en maas.

 
 

5 tips

We zijn tegenwoordig 24/7 bereikbaar. Dus als je offline gaat, hoort afkicken er natuurlijk bij. Dit maakt het misschien moeilijk om offline te gaan. Wij geven je 5 tips waardoor je nooit meer anders wilt! 

Lees ze hier

10 plekken offline ontdekken

Blog van 'Bijzonder plekje'

Maastricht is al een heel bijzondere plek. Maar offline valt er nog zoveel meer te ontdekken. Marleen, de blogster achter 'Bijzonder plekje', ging offline in Maastricht en wil nu naar eigen zeggen "niks anders meer". Wil jij dit ook ervaren? 

Ontdek Maastricht nu offline

Blog van Flow: Even offline in Maastricht

Maastricht offline verkennen betekent 'best of both worlds' volgens Flow Magazine. Ze zetten in hun blog vijf favoriete plekken van Maastrichtenaren op een rij. 

Disconnect to reconnect!
Maastricht Lantaarn Wyck Servaasbrug Shoppen

Blog Wendy: Gelukspsychologe Josje Smeets

Josje Smeets is Gelukspsychologe en ging op pad in het Limburgse Heuvelland. Josje maakte samen met Limburg lonkt een route die volledig in het teken staat van ‘even weg van de massa’ en ‘geluk’. Wie kan beter ervaren of deze route ook daadwerkelijk een geluksgevoel oplevert dan de expert zelf? Lees dag 1 van haar avontuur.

Even weg van de massa!

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *