Ga naar inhoud

Krakende Bezems

Alden Biesen, Bilzen

Kom mee op een avontuurlijke luisterwandeling, voor 4 tot 12 jarigen over heksen, bezems en een kasteel

Krakende Bezems vertelt het verhaal van Heks Lyra en Tovenaar Sem. Op elke eerste nacht van een nieuwe volle maan vliegen alle heksenbezems mysterieus weg uit het heksendorp. Lyra en Sem gaan op onderzoek en nemen je mee op een 3,5 km lange wandeltocht op en rond de Landcommanderij. Tijdens de tocht vertellen ze hun spannend verhaal en hebben ze jouw hulp nodig om tal van opdrachten te voltooien. 

“Met dit nieuwe luisterverhaal zetten we nog sterker in op de beleving op en rond Alden Biesen”, zegt algemeen directeur Patrick Cornelissen. “Storytelling leeft en dat wordt mooi in de kijker gezet met dit nieuw project dat de jongsten op een speelse manier laat kennis maken met vertelkunst.”

De totale wandeling met opdrachten duurt zo’n 1u45 minuten en neemt je mee langst de mooiste plekjes van de Landcommanderij.

Wanneer

  • Dagelijks

Prijzen

  • Regulier€ 5,00

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *