Ga naar inhoud
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Wintertijd Heerlen

Wintertijd Heerlen, Heerlen

Heerlen staat deze winter weer in het teken van WinterTijd Heerlen. Het Pancratiusplein en de Bongerd worden omgetoverd in een groot winterdorp en de binnenstad van Heerlen wordt met sfeervolle kerstdecoraties aangekleed.

Schaatsbaan
Heb je zin om te schaatsen? Ga dan naar WinterTijd Heerlen. Hier is de schaatsbaan maar liefst 600 m2 groot. En voor nog meer avontuur en winterse pret, kun je van de 6 meter hoge en 30 meter lange ijsglijbaan glijden, op het Pancratiusplein vormen het middelpunt van WinterTijd Heerlen.

Wintercafé
Direct aan de schaatsbaan bevindt zich een typisch wintercafé. Vanuit het wintercafé kan er onder het genot van een heerlijk winters hapje en drankje gekeken worden naar de gezellig schaats- en glijtaferelen. Het wintercafé is daarnaast een ideale gelegenheid om een bedrijfsborrel, kerstbijeenkomst of nieuwjaarsborrel te organiseren. Op de Bongerd biedt de organisatie een aangenaam ingericht plein in de bekende authentieke kerstsferen. Naast super gezellig ingerichte 'Tipitenten' waar met name in de weekenden goede livemuziek wordt geprogrammeerd, worden hier diverse nostalgische kermisattracties geplaatst en wordt een kleinschalige en gevarieerde wintermarkt gerealiseerd.

De sfeervolle aankleding zorgt voor een ongekende winterambiance!

Wanneer

 • Schaatsbaan:
  Zondag t/m donderdag 10:00 – 22:30
  Vrijdag en zaterdag 10:00 – 23:00

  Glijbaan:
  Maandag t/m zondag 10:00 – 22:00

  Speciale openingstijden:

  31 December – geopend tot 19:00
  1 Januari – vanaf 15:00 geopend
  8 Januari – geopend tot 20:00

Prijzen

 • Gratis Schaatsen (inclusief schaatshuur): € 9,00* Schaatsen 7- rittenkaart: € 49,-* Glijbaan 1x: € 1,50 Glijbaan 4x: € 5,- Kluisjes: €2,- *Er zijn geen aparte prijzen voor alleen de schaatsbaan.
 • Het evenement is in het algemeen gratis toegankelijk. Er worden echter diverse attracties en activiteiten gesitueerd waar entreegelden voor gevraagd worden.

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
 • *
 • *