Ga naar inhoud

De notenkraker - Franceconcert

Maastricht

Kom en herontdek de magie van Kerstmis in 2024 met het klassieke meesterwerk de Notenkraker.

Dit kerstverhaal vertelt het verhaal van de jonge Clara die een Notenkraker cadeau krijgt in de vorm van een klein mannetje. In een mysterieuze nacht is het speelgoed onder leiding van de Notenkraker verwikkeld in een strijd tegen de ellendige muizen van het huis. Gewekt door het lawaai, besluit Clara haar angsten onder ogen te zien door deel te nemen aan het gevecht en haar lieve Notenkraker te redden van het gevaar. Ontroerd door zijn, moed en vol dankbaarheid wordt hij getransformeerd in een charmante prins en neemt Clara mee naar een magisch koninkrijk.

De beroemde muziek van Tsjaikovski vertolkt door het getalenteerde orkest en de virtuositeit van de dansers, gesublimeerd door de
prachtige decors en kostuums van de Russische Nationale Opera zal alle generaties doen huiveren in deze fantastische wereld. Deze onvergetelijke muziek zal u onderdompelen in een magische sfeer en zal de dromen van uw kinderen doen herleven.

Wanneer

  • Dinsdag 16 januari 2024

Prijzen

  • Bezoekersregistratie nog niet open.

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *