Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

GEANNULEERD: Food Truck Festival TREK

Contact

Adres:
Stadspark
Stadspark
6211 Maastricht
Plan je route
Afstand:
Trek Festival

I.v.m. de aangepaste maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus is dit evenement geannuleerd. Kijk voor de actuele informatie over dit evenement op de website van de organisator.

Veel mensen hebben er reikhalzend naar uitgekeken: de zesde editie van Food Truck Festival TREK in Maastricht! Het geliefde Stadspark wordt weer omgetoverd tot één groot sfeervol openluchtrestaurant tijdens dit reizende festival. Je kunt er niet alleen genieten van het lekkerste eten en drinken, maar ook van de leukste live muziek, een variëteit aan theater en nog veel meer vermaak en belevenissen. Neem je goede humeur, je leukste vrienden en een zonnetje mee en het genieten kan beginnen!

Elk jaar worden er elementen aan het festivalterrein toegevoegd. Nieuw komend seizoen is de robuuste cocktailbar met dakterras voor de mooiste view.

Prijzen

  • Gratis
  • Bij de eerste bestelling betalen bezoekers eenmalig een bijdrage van € 2,50 voor een milieuvriendelijk hard-plastic festival TREK glas. Er is geen statiegeld van toepassing op dit glaswerk.

Locatie

Neem alvast een kijkje