Stadswandelingen

De enige en echte manier om Maastricht te ontdekken. Gepassioneerde locals laten je in deze bijzondere stadswandelingen zien wat de stad nu zo speciaal maakt. Denk maar aan de twee basilieken, de oude vesting, eeuwen aan geschiedenis en traditie achter elke deur.

Stadswandeling: Highlights Tour

In zo’n twee uur tijd ontdek je bij deze stadswandeling alle elementen die van Maastricht Maastricht maken; de historische iconen, culturele en culinaire hotspots en het DNA van de verschillende wijken van de stad.

Bekijk deze stadswandeling

Stadswandeling: Hidden Places, Secret Spaces

Op pad in misschien wel het meest sfeervolle en verrassende stadsdeel van Maastricht. Prachtige doorkijkjes en verrassende plekjes. Perfecte tour om foto's te maken van de stad!

Bekijk deze stadswandeling

Stadswandeling: Historisch Hartje Maastricht

Deze stadswandeling is niet voor niks de meest populaire en bekendste tour van Maastricht. In één route worden de mooiste monumenten en de sfeervolste straatjes aaneengeschakeld.

Bekijk deze stadswandeling

Stadswandeling: Explorer Tour

Innovatie en traditie op spanning zetten; het duurzaam herbestemmen van oude gebouwen en fabrieksterreinen is verankerd in het straatbeeld van Maastricht. Zoals een verlaten klooster dat wordt omgebouwd tot hip designhotel...

Bekijk deze stadswandeling