Ga naar inhoud

Maastrichtse winkels

Lokaal kopen, het is echt het beste dat je nu kunt doen. Om er als Maastricht samen zo sterk mogelijk uit te komen, is voor elkaar zorgen belangrijk. Zorg voor jezelf en help een ander. We vertellen je graag hoe! Want maak jezelf vooral blij met een nieuwe aanwinst voor je garderobe of een lekkernij voor vrijdagavond. Wel zo veilig mogelijk, want we moeten nog steeds voorzichtig zijn. De ondernemers van Maastricht zouden zichzelf niet zijn als ze niet creatief aan de slag gingen. We inspireren je graag!   

Shop lokaal

Een handig overzicht met Maastrichtse ondernemers die hun waar tevens online aanbieden. Ontdek via volgende link hoe je - vanuit je luie stoel - lokaal kunt shoppen!

Shop lokaal
Maastricht Shoppen Binnenstad Wyck Visitor Center Maastricht VVV Maastricht Merchandise Tegeltje Mosae

Blogs

Maastrichtse webshop

Onze échte winkel blijft nog eventjes gesloten, maar online zijn de leukste producten te koop. Wat dacht je bijvoorbeeld van ons Maastrichtse parfum 'Ton sur Ton', daar kun je iemand op afstand blij mee maken. Maar ook kopjes van Maastrichtse makelij maken je theekransje thuis compleet. Maak er thuis een Maastrichts feestje van, we halen het feestje in de stad wel in! 

Ga naar de webshop
Dinghuis Maastricht Bezienswaardigheden Business