Ga naar inhoud

FASHIONCLASH Festival

Maastricht

Internationaal en interdisciplinair mode event met uitgebreid randprogramma. De stad bruist met mode performances, tentoonstellingen, expo's, theater, dans, een Fashion Film Night Out, pop-up stores, lezingen, workshops en speciale projecten.

FASHIONCLASH Festival heeft zowel nationaal als internationaal naam en faam verworven en is niet meer weg te denken op de kalender van menig fashionista, opkomend designtalent, modekenner, fashion-blogger en talent scout.

Tijdens dit driedaagse hybride (on- & offline programma) festival krijgt een nieuwe generatie ontwerpers en (podium)kunstenaars uit binnen- en buitenland de kans om hun werk te tonen aan een breed (inter)nationaal publiek. Het programma met tentoonstellingen, performances, talks, fashion films en awards toont projecten die de hedendaagse modecultuur onderzoeken, contextualiseren en vieren.

FASHIONCLASH Festival staat in het teken van het ontdekken, stimuleren en mede vormgeven van de huidige ontwikkelingen in de mode en de samenleving en het ontsluiten van deze ontwikkelingen voor een breed publiek.

Tijdens het festival is er werk te zien van meer dan 50 beginnende en gevestigde ontwerpers en kunstenaars uit verschillende landen uit de wereld. 

Wanneer

  • Dagelijks vanaf 17 november 2023 t/m 19 november 2023

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *