Ga naar inhoud

9x baby- en kinderwinkels in Maastricht

In de vele baby- en kinderwinkels van Maastricht shop je sfeervol de leukste baby- en kinderspullen. Van pastelkleurige rompers tot stoere tienerschoenen: in Maastricht slaag je altijd. Wat vind je waar? Wij zetten de leukste baby- en kinderwinkels in Maastricht voor je op een rijtje.

Monchou Kids

Sinds de nazomer van 2022 is Maastricht een kinderkledingwinkel rijker. Het assortiment van Monchou Kids is weer heel anders dan die van de andere winkels in dit lijstje. Hun kleding is tijdloos, van hoge kwaliteit en op een zo duurzaam mogelijke manier geproduceerd. De aardetinten kleertjes zijn gemaakt voor kinderen van 0 tot 6 jaar en kunnen door zowel jongens als meisjes gedragen worden. Zo kun je ze, als je kindje er te groot voor wordt, makkelijk doorgeven aan jongere kinderen. Om verspilling van kleding tegen te gaan, kopen de eigenaars ook schitterende oude collecties van goede merken op.

Monchou Kids
Sint Pieterstraat 2 | Jekerkwartier

Confetti

Shoppen bij Confetti Maastricht is een waar feestje. Deze eerste kidsconceptstore van de stad is in Scandinavische sfeer ingericht en is leuk voor het hele gezin. Je koopt hier de leukste kleertjes, spulletjes voor in de kinderkamer, cadeautjes en andere hebbedingetjes. Neem het hele gezin gezellig mee naar de winkel. Voor hen is er het gezellige family cafe in het pand. Kinderen vermaken zich in de speelhoek, terwijl de rest van de familie ontspant met gezond en smakelijk lekkers.

Confetti
Boschstraat 68 | Binnenstad

Twinkel

Fan van houten speelgoed? Dan ben je hier op het juiste adres. Van bijtspeelgoed tot hamertje tik, je vindt het bij Kadowinkel Twinkel. Zoals de naam al doet vermoeden, is dit ook een perfecte plek om een kraamcadeau of verjaardagscadeau voor de kleintjes te kopen. De eigenaars werkten voordat ze de winkel overnamen in het onderwijs en hebben dus oog voor de allerleukste kinderboeken. Ook weten ze als geen ander welk speelgoed geschikt is voor kinderen van welke leeftijd. De klantenservice gaat nog verder dan dat. Lukt het je niet om je gekochte spullen mee naar huis te brengen? Dan brengt een van de eigenaren het gewoon met zijn fiets bij je thuis. Wel in Maastricht en omgeving dan!

Twinkel
Rechtstraat 106 | Wyck

Angels and Heroes

Alleen al voor de prachtige gevel en etalage zou je Angels and Heroes bezoeken. Hier shop je de schattigste kleertjes, boeken, speelgoedjes, kinderkamerdecoraties en andere accessoires. De stoffen zijn hier zo zacht, dat het bijna jammer is dat de kinderkleding niet in volwassen maten te krijgen zijn. De sfeer in de winkel voelt wat nostalgisch en veel producten hebben een retro sfeertje. Dat past goed bij het historische Jekerkwartier waarin de winkel ligt.

Angels and Heroes
Sint Pieterstraat 34 | Jekerkwartier

Name It

‘Draagzaam en duurzaam,’ zo omschrijven de medewerkers van kinderkledingwinkel Name It hun aanbod. De prachtige kleertjes die je hier vindt zijn dan ook functioneel en van hoge kwaliteit. Je shopt er de leukste outfits voor kinderen van 0 tot 16 jaar. Dat duurzaam ook trendy kan zijn, bewijst het assortiment van deze winkel. Stoere back-to-school-kleding of comfortabele kleding voor op de bank: hier slagen jullie sowieso.

Name It
Spilstraat 6a-11 | Binnenstad

Piedi d'oro e Più

De kinderschoenen van Piedi d'oro e Più zijn kleurrijk en stoer. Of het nou gaat om schoenen voor naar school, laarzen om mee in plassen te stampen of sloffen om binnenshuis in rond te rennen, je hebt hier ruime keuze. In de luxe winkel vind je schoenen van merken zoals het Spaanse merk Andanines en het Italiaanse merk Gallucci. De schoenen zijn niet alleen mooi om te zien, maar ook nog eens van goede kwaliteit. Als je er toch bent, kun je ook direct hippe accessoires scoren om de outfit compleet te maken.

Piedi d'oro e Più
Rechtstraat 27 | Wyck

Vingino Store Maastricht

Vingino is een van de bekendste Europese jeansmerken. De Vingino brandstore in Maastricht heeft echter meer te bieden dan goede kwaliteit spijkerbroeken. Hun stoere shirts, truien, jassen en accessoires maken de outfit helemaal compleet. Ze hebben een eigen duurzame(re) lijn die qua hipheid niet onderdoet voor de rest van het assortiment. Voor een deel van hun collecties werken ze samen met jonge influencers, zodat je zoon of dochter eruit kan zien als zijn of haar grote voorbeeld.

Vingino Store Maastricht
Kleine Staat 7 | Binnenstad

Maxime Schoenen

Kinderschoenen in alle soorten en maten vind je bij Maxime Schoenen. De winkel in het centrum van Maastricht voorziet de lokale kinderen al ruim veertig jaar van hippe schoenen die ook nog eens lekker zitten. Donkere schoenen met neonkleurige veters, sportieve sneakers of chique enkellaarsjes: voor elke gelegenheid en outfit vind je hier passende schoenen. De deskundige medewerkers helpen je graag met het vinden van de perfecte schoenen voor elke voetvorm.

Maxime Schoenen
Achter het Vleeshuis 31 | Binnenstad

Meer shoppen in Maastricht? - Je leest het hier

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *