Ga naar inhoud

Theater in Maastricht

Het podium van Maastricht

Toneel in Maastricht kan je ontroeren maar ook aan het lachen brengen. Maastricht biedt een divers aanbod aan toneelvoorstellingen en zit boordenvol talent. Toneelgroep Maastricht is één van de grote nationale toneelgezelschappen van Nederland. Hun toneelvoorstellingen zijn herkenbaar, kwetsbaar, menselijk, persoonlijk en Limburgs. In de voorstellingen staat de mens centraal. Zij voeren personages ten tonele om je aan te spiegelen, waarin je herkenning vindt en om wie je kunt lachen. 

Lees meer over Toneelgroep Maastricht
Broken Winged Bird

Met een lach en een traan

Want bij écht goed cabaret hoort ook diepgang. Bekende namen of juist jong en up-coming talent op het gebied van cabaret verzamelt zich in de theaters van Maastricht. Humor, politieke invalshoeken en actuele onderwerpen worden op scherpe manier op het podium omgezet in een avond- (of middag) vullend programma cabaret. Lachen, gieren, brullen maar ook zeker stof tot nadenken. 

Cabaret Maastricht Cabaret Maastricht

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *