Ga naar inhoud

Tentoonstellingen in Maastricht

Bezoek je Maastricht, ontdek dan zeker de verschillende musea en het veelzijdige aanbod aan tentoonstellingen. Van het Fotomuseum aan het Vrijthof voor fotografie tot het imposante Bonnefanten voor hedendaagse kunst. Meer interesse in de geschiedenis van de Mosasaurus? Stap dan binnen in het Natuurhistorisch Museum. Maastrichtse musea blijven je verrassen. Weet jij al waar je deze keer naar toe gaat? Op deze pagina vertellen we je alles over tentoonstellingen in Maastricht.

Museumtip - Exposities en tentoonstelling die je niet wilt missen

'Morgen gaat het beter' door Humberto Tan

Drie jaar lang reisde Humberto Tan door Nederland om honderd 100-jarigen te fotograferen en te interviewen. Het resultaat is een prachtige collectie foto's en gesprekken die variëren van ontroerend tot vrolijk, en tegelijkertijd een intrigerend tijdsbeeld schetsen met tienduizend jaar aan levenservaring. Deze verhalen zijn gebundeld in het stijlvolle koffietafelboek 'Morgen gaat het beter', speciaal voor deze expositie. Ontdek het onuitputtelijke optimisme van ouderen en het geluk in kleine momenten, gedeeld met dierbaren. Een unieke reis door de tijd die inspireert en raakt.

De tentoonstelling is te zien in het Fotomuseum aan het Vrijthof. 'Morgen gaat het beter' door Humberto Tan wordt tot en met t/m 17 maart 2024 getoond.

Ontdek hier!

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *