Ga naar inhoud

Tentoonstellingen in Maastricht

Bezoek je Maastricht, ontdek dan zeker de verschillende musea en het veelzijdige aanbod aan tentoonstellingen. Van het Fotomuseum aan het Vrijthof voor fotografie tot het imposante Bonnefanten voor hedendaagse kunst. Meer interesse in de geschiedenis van de Mosasaurus? Stap dan binnen in het Natuurhistorisch Museum. Maastrichtse musea blijven je verrassen. Weet jij al waar je deze keer naar toe gaat? Op deze pagina vertellen we je alles over tentoonstellingen in Maastricht.

Museumtip - Exposities en tentoonstelling die je niet wilt missen

'FAMOUS' by Terry O'Neill

Terry O'Neill was een wereldwijd bekende Britse celebrity fotograaf. Hij heeft de grootste namen voor zijn lens gehad. Denk aan wereldwijd bekende muzikanten als The Beatles, Davis Bowie en Elton John, maar denk ook aan grote filmsterren als Audrey Hepburn en Sean Connery. De portretfotograaf wist de menselijke kanten van de grootste bekendheden op een ongedwongen en intieme manier vast te leggen. De tentoonstelling 'FAMOUS' toont maar liefst meer dan 125 van zijn portretten, waarvan de meeste in klassiek zwart-wit, maar ook een enkele exclusieve colourised editions.

De tentoonstelling is te zien in het Fotomuseum aan het Vrijthof. 'FAMOUS' by Terry O'Neill wordt van 4 februari tot en met 10 september 2023 getoond.

Ontdek hier!

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *