Ga naar inhoud

Tentoonstellingen in Maastricht

Bezoek je Maastricht, ontdek dan zeker de verschillende musea en het veelzijdige aanbod aan tentoonstellingen. Van het Fotomuseum aan het Vrijthof voor fotografie tot het imposante Bonnefanten voor hedendaagse kunst. Meer interesse in de geschiedenis van de Mosasaurus? Stap dan binnen in het Natuurhistorisch Museum. Maastrichtse musea blijven je verrassen. Weet jij al waar je deze keer naar toe gaat? Op deze pagina vertellen we je alles over tentoonstellingen in Maastricht.

Museumtip - Exposities en tentoonstelling die je niet wilt missen

De Oase | Het landschap, de toekomst, dossier Zuid-Limburg

Verken de tentoonstelling 'De Oase', waar het landschap van de toekomst wordt verkend temidden van huisvestingsbehoeften, klimaatverandering en mobiliteitseisen. Ontdek de kunst van landschapsontwerp in uitdagende tijden, met oplossingen voor een dynamische Euregio en Zuid-Limburg. Gespresenteerd door architecten Nicole Maurer Lemmens en Marc Maurer, biedt de expositie inzicht in de evolutie van landschap en culturele verwevenheid in dit grensoverschrijdende gebied.

De tentoonstelling is te zien in Bureau Europa. 'De OASE - Het Landschap, De Toekomst, Dossier Zuid Limburg' wordt tot en met t/m 12 november getoond.

Ontdek hier!

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *