Ga naar inhoud

Tentoonstellingen in Maastricht

Bezoek je Maastricht, ontdek dan zeker de verschillende musea en het veelzijdige aanbod aan tentoonstellingen. Van het Fotomuseum aan het Vrijthof voor fotografie tot het imposante Bonnefanten voor hedendaagse kunst. Meer interesse in de geschiedenis van de Mosasaurus? Stap dan binnen in het Natuurhistorisch Museum. Maastrichtse musea blijven je verrassen. Weet jij al waar je deze keer naar toe gaat? Op deze pagina vertellen we je alles over tentoonstellingen in Maastricht.

Museumtip - Exposities en tentoonstelling die je niet wilt missen

A Room of One's Own

'A Room of One's Own' is een inspirerende tentoonstelling, waarbij de artistieke interpretaties van persoonlijke ruimte en de rol van vrouwen daarin worden verkend. Met een uitgelezen verzameling kunstwerken biedt de tentoonstelling een weelderige verkenning van vrouwelijke identiteit, haar bevrijding en haar creatieve expressie. Een must-see voor kunstliefhebbers en voor iedereen die geïnteresseerd is in genderdynamiek en expressie.

De tentoonstelling is te zien in het Bonnefanten. ''A Room of One's Own' wordt tot en met 7 januari 2024 getoond.

Ontdek hier!

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *