Tentoonstellingen in Maastricht

Bezoek je Maastricht, ontdek dan zeker de verschillende musea en het veelzijdige aanbod aan tentoonstellingen. Van het Fotomuseum aan het Vrijthof voor fotografie tot het imposante Bonnefanten voor hedendaagse kunst. Meer interesse in de geschiedenis van de Mosasaurus? Stap dan binnen in het Natuurhistorisch Museum. Maastrichtse musea blijven je verrassen. Weet jij al waar je deze keer naar toe gaat? Op deze pagina vertellen we je alles over tentoonstellingen in Maastricht.

Kolkata: Run in the Alley

Een indrukwekkende en diverse tentoonstelling aan zowel traditionele als moderne kunstwerken van een twintigtal makers uit India en Nederland. De groepstentoonstelling ‘Kolkate: Run in the Alley’ laat de Indiase miljoenenstad ‘Kolkata’ zien door middel van verschillende technieken, disciplines, kunststijlen en perspectieven.

 ‘Kolkata: Run in the Alley’ wordt in Marres tentoongesteld tot en met 13 november

Ontdek hier!
 • SLAPEN

  Kom ook

  Maastricht Overnachten Slapen Hotel Midweekend Beluga Mansion
 • THEATER

  Bezoek het

 • DANST!

  Maastricht 

  Dans Maastricht
 • MUZIEK

  Geniet van

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
 • *
 • *