André Rieu op het Vrijthof 2019

André Rieu landt traditiegetrouw in de zomer met zijn Johann Strauss Orkest op het Vrijthof van zijn geboortestad Maastricht. Ook in 2019 tovert Rieu het hele Vrijthof weer om tot één grote openlucht concertzaal op  5, 6, 7, 12, 13, 14, 19, 20 en 21 juli. Heerlijke melodieën, van klassieke muziek tot meeslepende walsen, onder andere uit diverse opera’s, operettes en musicals. Het worden wederom onvergetelijke avonden vol komische en ontroerende momenten. Maar vooral ook: Heel veel romantiek!

Tickets

 

Vrijdag, 5 juli Boek nu
Zaterdag, 6 juli Boek nu
Zondag, 7 juli Boek nu
Vrijdag, 12 juli Boek nu
Zaterdag, 13 juli    Boek nu
Zondag, 14 juli Boek nu
Vrijdag, 19 juli Boek nu
Zaterdag, 20 juli Boek nu
Zondag, 21 juli Boek nu

Bezoekmaastricht.nl is een officieel ticketverkoop-punt voor de André Rieu Vrijthof concerten.
Tickets zijn ook verkrijgbaar bij het Maastricht Visitor Center (voorheen VVV Maastricht).

Maastricht Visitor Center
Kleine Staat 1
6211 ED Maastricht

043 - 325 21 21
info@visitmaastricht.com
WhatsApp: 06 - 10627195

Terrasarrangementen

Om met volle teugen te genieten van het concert van André Rieu, maak je je avond compleet met een terrasarrangement. Geniet van een heerlijk 3+-gangen menu bij een van de restaurants aan het Vrijthof. Daarna kun je gezellig blijven zitten met een drankje en van het concert genieten. De perfecte avond!

De verkoop van de terrasarrangementen voor André Rieu op het Vrijthof 2019 is nog niet van start gegaan. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte over alles rondom André Rieu op het Vrijthof. 

Blijf op de hoogte - Ontvang als eerste het nieuws over tickets en terrasarrangementen

Wil jij op de hoogte gehouden worden van alle concerten van André Rieu op het Vrijthof in 2019? Of wil je weten wanneer de verkoop van de terrasarrangementen start? Laat hieronder dan je gegevens achter en ontvang als eerste al het nieuws over André Rieu in Maastricht.

 *
 *
 *
 *
 *
naam@bedrijf.nl
 *

SOUVENIR

Koop jouw André Rieu

VISITOR CENTER

Bezoek ons

VRAGEN

Veelgestelde

MAASTRICHT

Wat is er te doen in 

André Rieu in hometown Maastricht

In Maastricht is het een niet meer weg te denken traditie. Rieu zien optreden in zijn hometown Maastricht is zó veel meer dan meedeinen op La Traviata. Het is één grote belevenis, een weekend lang feest.

Lees het blog over André Rieu

De bezoekers van de concerten op het Vrijthof

Voor de André Rieu Vrijthofconcerten 2018 zijn we op zoek gegaan naar de gezichten van Maastricht. We hebben 11 bezoekers van de concerten geportretteerd. Dit is een productie van Maastricht Marketing in samenwerking met Chapeau Content Creators.