Ga naar inhoud

Portrettenreeks

Voor de André Rieu Vrijthofconcerten 2018 zijn we op zoek gegaan naar de gezichten van Maastricht. We hebben 11 bezoekers van de concerten geportretteerd. Dit is een productie van Maastricht Marketing in samenwerking met Chapeau Content Creators.

Wat zoek je?

Thema

11 resultaten

John Campbell Maastricht André Rieu Portrettenreeks 2018 />
Portretten

Wat mij betreft kunnen zelfs Parijs en London hier niet aan tippen!’

Meer lezen

Kristin Pieper Maastricht André Rieu Portrettenreeks 2018 />
Portretten

"Morgen, na het concert, nemen we nog een dag om Maastricht te verkennen. We weten nog niet zoveel over deze stad, maar mijn vriend en ik zijn verzot op steden die aan het water liggen."

Meer lezen

Michel Vis André Rieu Portrettenreeks Maastricht 2018 />
Portretten

Gisteren waren wij precies drie jaar getrouwd en over drie maanden worden wij ouders van een dochtertje. Genoeg reden voor een feestje, toch?

Meer lezen

Annemiek van Dijke André Rieu Portrettenreeks Maastricht 2018 />
Portretten

We zijn hier vanavond met een gezelschap dat voor het overgrote deel afkomstig is uit Zeeuws-Vlaanderen. Dat wil zeggen: oorspronkelijk,

Meer lezen

André van Veen Portrettenreeks André Rieu Maastricht 2018 />
Portretten

Vandaag bezoek ik voor de twaalfde keer een Vrijthofconcert van André Rieu. In al die jaren dat hij hier optreedt, heb ik er maar twee gemist. Ik ben vandaag met mijn partner en mijn tante.

Meer lezen

Carolina Maastricht André Rieu 2018 />
Portretten

‘Natuurlijk was het programma van de universiteit belangrijk toen ik mijn keuze maakte, maar de mogelijkheid om mijn exchange af te sluiten met een concert van André Rieu, en nog wel in zijn hometown, heeft voor ons de doorslag gegeven.’

Meer lezen