Ga naar inhoud

Altijd geslaagd: de cadeaukaart!

In deze periode willen we elkaar graag extra verwennen. Iemand bedanken voor de lieve vriendschap of voor de bijzondere hulp die je hebt gekregen. Maar ook verjaardagen worden nog steeds gevierd. Met de feestdagen om de hoek, bereiden we ons voor op hét cadeau-geef-seizoen. Maar wat is het beste cadeau? Wij helpen je!

Voor ieder wat wils - Zo veel mensen, zo veel cadeaukaarten

In de Maastricht Store kun je terecht voor allerlei mooie cadeaus. Van dialect-servies tot lekkernijen uit de streek. Maar soms wil je wat meer geven. Dan hebben wij een prachtig alternatief: de cadeaukaart. We zetten graag alle mogelijke cadeaukaarten voor je op een rijtje. 

VVV Cadeaukaart
Dit is de opvolger van de VVV Cadeaubon, maar nog steeds favoriet. Waarom? Je kunt de VVV Cadeaukaart bij tienduizenden winkels en webshops besteden. Je kiest een bedrag tussen de €10,- en €250,-, maakt er een vrolijk en feestlijk cadeautje van en: succes gegarandeerd. De cadeaukaart is 3 jaar geldig. Deze bon is altijd handig om in huis te hebben, voor een eindexamenfeestje, verjaardag of jarige collega! 

VVV Shop & Chill
Vanaf 21 november 2022 verkrijgbaar
De jongeren onder ons mogen uiteraard niet vergeten worden. Met een VVV Shop & Chill cadeaukaart verras je jongens en meiden tot 18 jaar. Zij kunnen met de kaart hun ideale cadeau uitzoeken.

VVV LEKKER & WEG
Vanaf 21 november 2022 verkrijgbaar
Met deze cadeaukaart geef je iemand een leuk restaurantbezoek cadeau, een dagje uit of een andere belevenis. Er zijn enorm veel mogelijkheden om uit te kiezen. In te leveren bij ruim 2.500 accommodaties in heel Nederland. Top idee als je echt even wil uitpakken, hier kun je bij ieder feestje mee aankomen!

Nationale bioscoopkaart
Deze cadeaukaart is geldig bij alle bioscopen én de meeste filmtheaters. Misschien wil je iemand al heel lang mee uit vragen, maar weet je gewoonweg niet hoe. Geef deze cadeaukaart cadeau en garandeer jezelf van een uitnodiging voor een mooi avondje uit...

Podium Cadeaukaart
Dit is een van de origineelste cadeautjes om te geven én om te krijgen. Geldig bij ruim 300 podia is deze cadeaukaart een gewild cadeau bij menig cultuur-en muziekliefhebber. Pak de kaart in met een mooi boek en maak de ontvanger enorm blij. 

Bol.com cadeaukaart
Voor de fan van het online shoppen: de bol.com cadeaukaart. Daar kun je iemand eens goed mee verrassen. Op bol.com vind je écht alles, dus dit cadeau is sowieso een succes. 

Nationale boekenbon
Een klassieker onder de cadeaukaarten: voor jong & oud boekenplezier. Te besteden bij meer dan 1500 winkels en webshops. 

Maak je cadeau compleet

In de Maastricht Store en via onze webshop vind je allerlei leuke, lokale cadeautjes om je cadeau compleet te maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een set ansichtkaarten of een mooi Maastrichts tegeltje? Hieronder de top 4 producten waarmee je jou cadeaukaart omtovert tot een fantastisch cadeaupakket. 

1. Sjieke bal
Laten we dit jaar extra vroeg de boom optuigen, we zijn lekker veel thuis dus dan mag dat wel! Maak je kerstboom dit jaar nog sjieker met onze Maastrichtse kerstballen. We hebben twee verschillende varianten.

2. Maastrichtse makelij
In ons assortiment vind je de leukste Maastrichtse producten. Ken je ons 'iech vin diech sjiek' tegeltje al? Een mooi tegeltje van Maastricht Porselein, 'iech vin diech sjiek' zeg je in het Maastrichtse dialect tegen iemand die je leuk vindt. Een tegeltje in combinatie met een cadeaukaart: het feestje kan nu al niet meer stuk. Bekijk het tegeltje hier.

3. De kemissie tas
Je cadeau inpakken kan op verschillende manieren, maar de allerleukste manier is toch wel met onze katoenen tas. 'Kemissies' betekent boodschappen, maar deze tas is werkelijk overal voor te gebruiken. Doe er een cadeaukaart een, een mooie ansichtkaart en een potje lokale jam en je bent good to go. Bekijk de kemissie tas hier. 

4. Kerstkaarten
In de Maastricht Store vind je rekken vol met de mooiste kaarten. Ook in het kerstthema vind je van allerlei moois. Sommige kaarten zijn zó mooi, die horen in een lijstje.

Buy local! - Waar kun je de VVV Cadeaukaart inwisselen?

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *