Ga naar inhoud

Fijnproevers

Exclusieve tips om verfijnd te genieten

Maastricht, de stad voor Fijnproevers. Hier ontstaan prachtige herinneringen. Hier ontdek je verborgen schatten. Hier geniet je van het unieke gevoel dat de stad je geeft. Neem de tijd om alles in je op te nemen. Geniet extra van culinaire verwennerijen, romantische straatjes en bijzondere hotelovernachtingen. 

Stap in de wereld van Fijnproevers en laat je verleiden door al het moois van de stad. Verfijnd en smaakvol leven: dat ervaar je in Maastricht!

Ontdek de verborgen parels

Overnachten als Fijnproever

Een meerdaags bezoek aan Maastricht geeft je de mogelijkheid de stad volledig te ervaren. Waar je verblijft bepaalt een groot deel van je ervaring. Als Fijnproever overnacht je in de meest unieke en bijzondere hotels. Van een prachtige kamer in een romantisch kasteel tot een stijlvolle kamer in een boutique hotel. Als Fijnproever gun je jezelf de mooiste ervaring.

Bekijk Fijnproever hotels

Culinair genot

Gastronomie is een belangrijk onderdeel van de Maastrichtse cultuur. Het is niet voor niets dat de stad meerdere sterrenzaken en Bib Gourmand restaurants heeft. Culinair genieten doe je als Fijnproever in Maastricht!

Ontdek unieke gastronomie

Jij bent toch ook een Fijnproever? - Meld je nu aan!

Schrijf je gratis in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen.
 *
 *
 *

Wat is er te doen in Maastricht? - Een tipje van de sluier..

Maastricht heeft ontzettend veel te bieden. Maak een wandeling door de wijngaarden, bewonder de historische kerken, verken de vele vestingwerken of ga op ondergronds avontuur.

Laat je alvast inspireren!

In Maastricht valt zo veel te beleven dat we er voortdurend verhalen over maken. Van culinair tot kunst en van natuur tot cultuur. Deze locals geven je de beste tips!