Ga naar inhoud

De binnenstad ontdekken

Struin de Grote Staat door en laat je overweldigen door bekende en onontdekte boetiekjes. Neem een kijkje in winkelcentra Mosae Forum of Entre Deux, beiden in hartje binnenstad. Mosae Forum verbergt in haar souterrain nog een paar smakelijke pareltjes! Check ook de boekhandel in de Dominicanerkerk, een niet te missen hotspot in de binnenstad!

Op pad met een local

Maastricht ervaar je natuurlijk het beste met een local. Ga op pad met iemand die de stad door en door kent. Maak de mooiste foto's van bekende, historische panden óf ontdek plekjes waarvan je het bestaan niet kende. Er is voor elk wat wils, 7 dagen in de week. 

Bekijk de stadswandelingen
Maastricht Vrijthof Ontdekken Sint Servaaskerk Sint Janskerk Gids Maastricht Vrijthof Hoofdwacht Bezienswaardigheden

Binnenstad: alles wat je zoekt voor een shopdag

De binnenstad van Maastricht is compact, maar heel compleet. Je vindt er de bekende grote winkels maar ook fijne boetieks. Wil jij je laten inspireren voor een dagje winkelen in Maastricht?

Lees dan het blog!

Ontdek de andere wijken

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *