Ga naar inhoud

Bezoek het Jekerkwartier

Hier wandelen Maastrichtenaren op hun gemak door de straten, liggen studenten te lezen in het park en kun je de hele zondag op een terrasje zitten (zonder je te vervelen). En als je écht geluk hebt, treedt er ook nog een jazzy bandje om de hoek op! Het Jekerkwartier ligt verscholen tussen eeuwenoude monumenten en de stadsmuren.

Stadspark Maastricht

Een romantische picknick, een culinair evenement, sportief aan het werk of gewoon lekker wandelen. In het Stadspark van Maastricht kan het allemaal. Ontdek de rijke historie in en rondom het Stadspark, beklim de eeuwenoude stadsmuren en sta even stil bij al het moois dat Maastricht te bieden heeft.

Ga naar het stadspark

Do as the locals do in het Jekerkwartier

De fijne terrassen, middeleeuwse vestingwerken en prachtige panden maken van het Jekerkwartier een heerlijke wijk om te bezoeken. Wil je meer weten over het Quartier Latin van Maastricht?

Lees het blog!

Ontdek de andere wijken

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *