Ontdek Wyck

Wyck een stadsdeel is met een geheel eigen karakter. De vele eigentijdse en exclusieve winkels, hippe hotels, trendy horecagelegenheden en creatieve ondernemers die er zich de laatste jaren gevestigd hebben, gaan perfect samen met de bestaande authentieke speciaalzaakjes, kleinschalige delicatessenwinkels en lokale Wyckenaren. Dat maakt Wyck hét stadsdeel waar het heerlijk wonen, werken en winkelen is. Een plek die bruist door de bedrijvigheid die zich afspeelt op het gedeelte tussen het station en de Maas. Tegenwoordig ben je niet in Maastricht geweest, als je Wyck niet hebt bezocht!

Vind jouw vintage

Het is helemaal in: (milieu)bewust shoppen. Ga lekker in je eentje op pad en ontdek de mooiste vintage verrassingen in Maastricht. Een vintage-expert geeft je allerlei handige tips en vertelt je waar je het beste kan shoppen. Wyck is de perfecte plek om vintage verrassingen te ontdekken. Laat je inspireren, lees het blog!

Vintage shoppen!
vintage affair wyck bezoek maastricht vintage we love bezoek maastricht wyck

Wyck: niet zomaar een wijk

Nieuwsgierig? Een local neemt je graag mee op pad om Wyck vanuit je luie stoel te ontdekken. Wil je het échte Wyck-gevoel? Dan nodigen we je uit het zelf te komen ervaren!

 

Lees het blog!

Ontdek de andere wijken