Ga naar inhoud

Maastricht loves local

Maastricht bruist van het leven! Ontdek creatieve makers uit de stad, shop bij lokale conceptstores en unieke boetieks, smul van streekgebonden lekkernijen op de markt en geniet van gezelligheid à la Maastricht op de leukste terrassen. Culturele instellingen bieden inspirerende exposities en voorstellingen. De locals van Maastricht zorgen ervoor dat jij de stad beleeft op jouw manier: winkel, proef, ervaar cultuur en geniet van de gastvrijheid van het Zuiden.

Maastricht verkennen - als een local

De Mestreechter Geis

Het gevoel, de emotie, de esprit van de stad Maastricht. De term 'Mestreechter Geis' is niet iets concreets, maar heeft voor iedereen een andere betekenis. Sommigen voelen het in het spreken van het dialect, terwijl anderen het ervaren bij het samenzijn met de locals. Duik in de Geis en kom erachter wat het voor jou betekent.

Voel de Geis

Shoppen bij lokale boetieks

In Maastricht is de keuze reuze als het gaat om shoppen. Elke wijk biedt weer iets anders. In Wyck hop je van conceptstore naar conceptstore, in het Stokstraatkwartier vind je stijlvolle boetieks, en het Sphinxkwartier zit vol onontdekte pareltjes. Loop zeker een boetiek binnen, maak een praatje met de lokale ondernemers en shop jouw favoriete items.

Nieuwsbrief

De leukste nieuwsbrief van 't land... Dat is de nieuwsbrief uit Maastricht. Een tweewekelijkse brief bomvol inspiratie, things to do en culinaire verrassingen uit de stad. Voor zowel thuis als eropuit en voor jong & ietsje ouder.

Om de donderdag ontvang je de nieuwsbrief. De ene keer met een seizoensthema, de andere keer staat de cultuur in de spotlight. Iedere keer met veel liefs uit Maastricht. Schrijf je meteen in!

Inschrijven
Nieuwsbrief Maastricht

Koop lokaal! - Leuke initiatieven die het nog aantrekkelijker maken lokaal te shoppen

Support your locals - En haal de warmte in huis

Maastricht Store

Dit is dé plek om informatie en inspiratie over Maastricht te verkrijgen, gelegen in het Dinghuis aan de Kleine Staat 1. Ook zonder winkelafspraak kun je terecht voor vragen over Maastricht, leuke inspiratie en natuurlijk om onze merchandise te shoppen. De mooiste producten shop je in onze fabuleuze webshop.

Meer Maastricht Store
Eierdöpke Maastricht Dialect

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *