Maastricht maken de locals

Want niets is zo kenmerkend voor een stad als haar locals. Nadat het een lange tijd stil is geweest n Maastricht, mag je weer van de stad komen genieten. Terrasjes staan er weer trots bij en de meeste winkels ontvangen je met een glimlach. We volgen de 'Ingel' en geven elkaar de ruimte, in winkels en op het terras. Op deze pagina laten we je zien wat er zoal wordt ondernomen in onze stad, wie de 'Maastricht heroes' zijn, waar je aan kunt deelnemen en waar je van thuis uit van kunt genieten. Maastricht loves local! Ondernemers, bewoners, jong & oud: laten we samen komen, nog steeds op veilige afstand. Een ding is zeker: de 'Mestreechter geis' is sterker aanwezig dan ooit. 

 

Blogs - geschreven voor jou!

Maastricht Visitor Center VVV Maastricht

Maastricht Visitor Center VVV Maastricht

© Maastricht Marketing

Maastricht Visitor Center

Dit is dé plek om informatie en inspiratie over Maastricht te verkrijgen, gelegen in het Dinghuis aan de Kleine Staat 1. Van mooie souvenirs tot wandelkaarten en tickets voor rondleidingen. 

Je kan maandag tot en met zaterdag in onze winkel terecht tussen 11:00 en 17:00 uur en op zondag tussen 11:00 en 17:00 uur. Natuurlijk kan je ook nog steeds al je vragen stellen via mail, telefoon of WhatsApp. We helpen je graag!

Email: info@visitmaastricht.com
Telefoon: + 31 (0)43-3252121
Whatsapp: 06 - 10 62 71 95

Haal cultuur in huis - Culturele agenda voor thuis

© Maastricht Marketing

Veilig rondje door de stad

De binnenstad van Maastricht is sinds kort voorzien van looproutes. In sommige winkelgebieden word je met behulp van deze looproutes, borden en hospitality guides veilig door de stad geleid. Het is eventjes wennen, maar op deze manier kunnen we weer een beetje van Maastricht gaan genieten. Lees verder en ga goed voorbereid op pad. 

Lees hier meer over de looproute
Thuis in Maastricht Wawwelbox

Thuis in Maastricht Wawwelbox

© Maastricht Marketing

Thuis agenda

Op het platform Thuis in Maastricht leer je buurten, mensen en verhalen van Maastricht kennen. Omdat we de komende tijd voornamelijk thuis verblijven, zorgt Thuis in Maastricht voor vertier vanaf de bank. Geen uitagenda maar een Thuis agenda. Voorleesuurtjes door onder andere de burgemeester, live concerten, bijzondere verhalen en de online Wawwelbox. Net wat we nodig hebben deze tijd! 

Naar de Thuis agenda

Koop lokaal! - Leuke initiatieven die het nog aantrekkelijker maken lokaal te shoppen

Haw Pin Poster Maastricht Sterk

Haw Pin Poster Maastricht Sterk

© Maastricht Marketing

Haw Pin

In het Maastrichts dialect zeggen we 'haw pin' als we moed moeten houden. En dat is wat nu belangrijk is. Met als inspiratiebron Angel-Side van MVV die een fantastisch mooie banner aan het MUMC+ hadden gehangen om het zorgpersoneel te complimenteren en te bemoedigen hebben wij deze raamposter en ansichtkaarten ontworpen. Met de aankoop hiervan steun je Stichting met je Hart. 

Lees er alles over

Maastricht heroes - Blogs over de helden van Maastricht