Ga naar inhoud

Maastricht loves local

Het is weer mogelijk om je favoriete winkel te bezoeken. Daarnaast zullen de marktliederen je ook weer welkom heten en dat is mooi nieuws. Horeca verwelkomt je weer op hun mooiste terrassen en zo wordt je bezoek aan Maastricht steeds meer als vanouds. Culturele instellingen bieden nog steeds hun leukste activiteiten online aan en shoppen kan ook nog steeds vanuit je luie stoel. Haal het mooiste van onze lokale ondernemers in huis én support local.

 

Makers van Maastricht

De Makers van Maastricht zet twintig creatieve ondernemers en hun producten in de spotlight. Erg sjiek! De mooie - en splinternieuwe - webshop verzamelt het meest creatieve werk uit Maastricht. De webshop is als het ware een gezamenlijke etalage van makers en hun producten. Nu kun je op één centrale en goed vindbare plek zien wat de Maastrichtse creatieve maakindustrie te bieden heeft. Van meubels tot mode en van kunst voor in een lijstje tot kunst voor op je bord! Mocht je de producten het liefst even in het echt willen zien dan kan dat ook. Een aantal producten uit de webshop is ook fysiek te koop in het Maastricht Visitor Center en bij Loods 5.

Shop hier online!
Makers van Maastricht Makers van Maastricht

Koop lokaal! - Leuke initiatieven die het nog aantrekkelijker maken lokaal te shoppen

Support your locals - En haal de warmte in huis

Blogs - Geschreven voor jou!

Maastricht Visitor Center

Dit is dé plek om informatie en inspiratie over Maastricht te verkrijgen, gelegen in het Dinghuis aan de Kleine Staat 1. Ook zonder winkelafspraak kun je terecht voor vragen over Maastricht, leuke inspiratie en natuurlijk om onze merchandise te shoppen. De mooiste producten shop je in onze fabuleuze webshop.

Meer Maastricht Visitor Center
Eierdöpke Maastricht Dialect

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *