Coronavirus (COVID-19) informatie en genomen maatregelen in Maastricht. Lees meer.

Maastricht loves local

Het is weer mogelijk om zonder afspraak je favoriete winkel te bezoeken. Daarnaast zullen de marktliederen je ook weer welkom heten en dat is mooi nieuws. Horeca verwelkomt je weer op hun mooiste terrassen en zo wordt je bezoek aan Maastricht steeds meer als vanouds. Culturele instellingen bieden nog steeds hun leukste activiteiten online aan en shoppen kan ook nog steeds vanuit je luie stoel. Haal het mooiste van onze lokale ondernemers in huis én support local.

 

Makers van Maastricht

De Makers van Maastricht zet twintig creatieve ondernemers en hun producten in de spotlight. Erg sjiek! De mooie - en splinternieuwe - webshop verzamelt het meest creatieve werk uit Maastricht. De webshop is als het ware een gezamenlijke etalage van makers en hun producten. Nu kun je op één centrale en goed vindbare plek zien wat de Maastrichtse creatieve maakindustrie te bieden heeft. Van meubels tot mode en van kunst voor in een lijstje tot kunst voor op je bord! Mocht je de producten het liefst even in het echt willen zien dan kan dat ook. Een aantal producten uit de webshop is ook fysiek te koop in het Maastricht Visitor Center en bij Loods 5.

Shop hier online!
Makers van Maastricht Makers van Maastricht

Koop lokaal! - Leuke initiatieven die het nog aantrekkelijker maken lokaal te shoppen

Support your locals - En haal de warmte in huis

Blogs - Geschreven voor jou!

Maastricht Visitor Center

Dit is dé plek om informatie en inspiratie over Maastricht te verkrijgen, gelegen in het Dinghuis aan de Kleine Staat 1. Ook zonder winkelafspraak kun je terecht voor vragen over Maastricht, leuke inspiratie en natuurlijk om onze merchandise te shoppen. Voor vragen zijn wij bereikbaar via email, telefoon en whatsapp: dinsdag tot en met zaterdag te bereiken tussen 10:00 en 17:00 uur en zondag tussen 11:00 en 15:00 via + 31 (0)43-3252121, stuur een e-mail naar info@visitmaastricht.com of Whatsapp naar 06 - 10 62 71 95. De mooiste producten shop je nog steeds in onze fabuleuze webshop.

Eierdöpke Maastricht Dialect

Veilig rondje door de stad

De binnenstad van Maastricht is sinds kort voorzien van looproutes. In sommige winkelgebieden word je met behulp van deze looproutes en borden veilig door de stad geleid. Het is eventjes wennen, maar op deze manier kunnen we weer een beetje van Maastricht gaan genieten. Lees verder en ga goed voorbereid op pad. 

Lees hier meer over de looproute
Shoppen Maastricht Ruime Veilig Rondje Stad Shoppen Maastricht Ruime Veilig Rondje Stad