Maastricht maken de locals

Want niets is zo kenmerkend voor een stad als haar locals. Nadat het een lange tijd stil is geweest in Maastricht, mag je weer van de stad komen genieten. Terrasjes staan er weer trots bij en de meeste winkels ontvangen je met een glimlach. We volgen de 'Ingel' en geven elkaar de ruimte, in winkels en op het terras. Op deze pagina laten we je zien wat er zoal wordt ondernomen in onze stad, wie de 'Maastricht heroes' zijn, waar je aan kunt deelnemen en waar je van thuis uit van kunt genieten. Maastricht loves local! Ondernemers, bewoners, jong & oud: laten we samen komen, nog steeds op veilige afstand. Een ding is zeker: de 'Mestreechter geis' is sterker aanwezig dan ooit. 

 

Naar het buitenland in Maastricht - Ervaar België, Frankrijk, Spanje en Italië in Maastricht

Borrel Noten Maastricht Spaans

Borrel Noten Maastricht Spaans

© Maastricht Marketing

Live muziek in Maastricht

Deze zomer vindt het bruisende Maastrichtse leven voornamelijk plaats op straat. Niet alleen omdat dat veiliger is en er meer ruimte wordt geboden, maar ook omdat dit echt bij het bourgondische leven hoort. Er worden verschillende muzikale events georganiseerd. Denk bijvoorbeeld aan Borrel Noten om de hoek van de Helpoort en very jazzy nights bij Lumière Cinema. Ontdek het gauw!

Bekijk de agenda

Blogs - geschreven voor jou!

Maastricht Visitor Center VVV Maastricht

Maastricht Visitor Center VVV Maastricht

© Maastricht Marketing

Maastricht Visitor Center

Dit is dé plek om informatie en inspiratie over Maastricht te verkrijgen, gelegen in het Dinghuis aan de Kleine Staat 1. Van mooie souvenirs tot wandelkaarten en tickets voor rondleidingen. 

Je kan maandag tot en met zaterdag in onze winkel terecht tussen 11:00 en 17:00 uur en op zondag tussen 11:00 en 15:00 uur. Natuurlijk kan je ook nog steeds al je vragen stellen via mail, telefoon of WhatsApp. We helpen je graag!

Email: info@visitmaastricht.com
Telefoon: + 31 (0)43-3252121
Whatsapp: 06 - 10 62 71 95

© Maastricht Marketing

Veilig rondje door de stad

De binnenstad van Maastricht is sinds kort voorzien van looproutes. In sommige winkelgebieden word je met behulp van deze looproutes, borden en hospitality guides veilig door de stad geleid. Het is eventjes wennen, maar op deze manier kunnen we weer een beetje van Maastricht gaan genieten. Lees verder en ga goed voorbereid op pad. 

Lees hier meer over de looproute

Koop lokaal! - Leuke initiatieven die het nog aantrekkelijker maken lokaal te shoppen