Magisch Maastricht

Magisch Maastricht - Daar waar altijd een lichtje blijft branden

Met elkaar brengen we de stad in beweging. Samen zorgen we ervoor dat de stad weer bruist, met ruimte voor elkaar. Samen maken we het magisch en vieren we deze winter als nooit tevoren. Maastricht ontvangt je met open armen, want Maastricht biedt je alle ruimte. Neem jij dan de tijd om de stad op je gemak te ontdekken? We ontmoeten elkaar op allerlei fonkelende plekken in de stad en genieten van cultuur op de mooiste locaties. Een glaasje glühwein, proosten op het fijne leven. Je kerstinkopen en bijzondere cadeau vind je natuurlijk bij de lokale ondernemers. Eindelijk, weer winter in Maastricht!

Magisch Maastricht Vrijthof

Van 2 december t/m 31 december fonkelt het Vrijthof weer volop. Een nostalgische carrousel, een overdekte schaatsbaan en een sky-high reuzenrad. In combinatie met knusse chalets en een bijzondere kerstmarkt wordt het prachtig deze winter. We ontmoeten elkaar op het Vrijthof!

Lees meer
Magisch Maastricht Reuzenrad Vrijthof Magisch Maastricht 2018 2019 schaatsbaan kids vrijthof jongen

Een magische overnachting

Je bezoek aan Maastricht combineren met een overnachting. Dat is nog eens een goed idee! Met een paar nachtjes in een hotel of B&B zorg jij er voor dat je álles uit je bezoek haalt. Alle hotels, B&B's en resorts maken zich klaar om deze winter extra te shinen voor hun gasten. Laat je inspireren door het ruime aanbod accommodaties. 

Blijf je slapen?
Magisch Maastricht 2018 2019 overnachten dromen slapen Maastricht Overnachten Slapen Beaumont Hotel Wyck
 • JE ER?

  Hoe kom 

 • MAASTRICHT

  Uitagenda

  Maastricht Beluga Cocktail Wyck Disco
 • KERSTMARKT

  Op naar de

 • REGIO

  Kerst in de

  Magisch Maastricht Intratuin