Ga naar inhoud

Magisch Maastricht

Beleef de betovering van Magisch Maastricht. Een stad vol winterse wonderen. Verlies jezelf in de magie van twinkelende lichtjes, sfeervolle kerstmarkten en de hartverwarmende gezelligheid waar Maastrichtenaren voor zorgen. Creëer herinneringen om nooit te vergeten, samen met je geliefden. Een verrassende tijd van warmte en liefde, een tijd van verwondering die je van 30 november t/m 31 december beleeft in Maastricht.

We maken het memorabel in Magisch Maastricht

Magisch Maastricht Vrijthof

Magisch Maastricht Vrijthof, een winterevent waar het bruist van de winterse magie. Een nostalgische carrousel, een overdekte schaatsbaan en een sky-high reuzenrad. Genieten van een warme chocolademelk in een knusse chalet of een glühwein in de traditionele Almhütte. Op zoek gaan naar de lekkerste streekproducten en de leukste geschenken gemaakt door creatieve makers uit Maastricht. We ontmoeten elkaar van 30 november t/m 31 december op het Vrijthof!

Ontdek hier

Magisch Maastricht op de Sint Servaasbrug

Een magische overnachting

Je bezoek aan Magisch Maastricht combineren met een overnachting? Word een Fijnproever en ontvang exclusieve tips voor een meerdaags, doordeweeks bezoek aan de stad. Daarnaast ontvang je ook nog korting op je doordeweekse verblijf en het parkeren. Schrijf je in en geniet van een unieke experience tijdens een magisch bezoek aan Maastricht.

Blijf je slapen?

Shoppen tijdens Magisch Maastricht

Een cadeau voor een geliefde, een cadeautje voor jezelf... in de maand december geven we graag. In Maastricht kun overal in de stad terecht voor lokale boetiekjes en unieke conceptstores. Maar ook aan lokale delicatessenzaken, wijnspeciaalzaken, bakkers en streekproductenwinkels is er een ruime keuze. Magisch shoppen doe je in Maastricht!

Ontdek magisch shoppen

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *