Ga naar inhoud

Magisch Maastricht

Beleef de betovering van Magisch Maastricht. Een stad vol winterse wonderen. Verlies jezelf in de magie van twinkelende lichtjes, sfeervolle kerstmarkten en de hartverwarmende gezelligheid waar Maastrichtenaren voor zorgen. Creëer herinneringen om nooit te vergeten, samen met je geliefden. Een verrassende tijd van warmte en liefde, een tijd van verwondering die je van 28 november t/m 30 december 2024 beleeft in Maastricht.

We maken het memorabel in Magisch Maastricht

Magisch Maastricht Vrijthof

Magisch Maastricht Vrijthof, een winterevent waar het bruist van de winterse magie. Een nostalgische carrousel, een overdekte schaatsbaan en een sky-high reuzenrad. Heerlijk slenteren over de kerstmarkt. Genieten van een warme chocolademelk in een knus chalet of een glühwein proeven in de traditionele Almhütte. Op zoek gaan naar de lekkerste streekproducten en de leukste geschenken gemaakt door creatieve makers uit Maastricht. We ontmoeten elkaar van 28 november t/m 30 december 2024 op het Vrijthof!

Ontdek hier

Een magische overnachting

Maak je bezoek aan Magisch Maastricht compleet door te overnachten in een betoverend hotel. Geniet van een sfeervolle winteravond en ontwaak midden in de magie. Een perfecte manier om helemaal in de Maastrichtse kerstsfeer te komen.

Blijf je slapen?

Kerstshoppen tijdens Magisch Maastricht

Een geschenk voor een geliefde, een cadeautje voor jezelf... in de feestmaand december geven we graag. In Maastricht kun je overal in de stad terecht voor lokale boetiekjes en unieke conceptstores. Maar ook aan lokale delicatessenzaken, wijnspeciaalzaken, patisserieën en streekproductenwinkels is er een ruime keuze. Magisch kerstshoppen doe je in Maastricht!

Ontdek magisch shoppen

Winterse inspiratie - met deze blogs