Ga naar inhoud

Magische Lichtjes

Ook deze winter branden de fonkelende lichtjes door heel Maastricht. Volg simpelweg de lampjes en laat je naar de mooiste plekken van de stad brengen. Eindeloos struinen door de twinkelende winkelstraten, winters vertier op elke hoek van de straat. Hand in hand Magisch Maastricht verkennen door de sprookjesachtige lichtjes te volgen die je leiden naar de mooiste plekken in de stad. Verdwalen is geen punt, want alleen zo kom je op de meest verrassende en onontdekte plekjes terecht.

Lichtjes die ons samenbrengen

De betoverende lichtjes hullen de stad in een sprookjesachtige gloed. Ze creëren een romantische ambiance en zorgen voor verbinding, met warmte en vreugde. In hun schittering ontstaat een magische samensmelting van harten, waar gelukkige momenten gedeeld worden en de straten weerklinken met lachende stemmen en liefdevolle gesprekken.

Magische wandelingen door de stad - Routes langs de meest magische plekken in Maastricht

De wijken van Maastricht... - ...in een magisch jasje

't Bassin in december

Magische inspiratie - met deze blogs

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *