Ga naar inhoud

Magisch overnachten

Magisch Maastricht, een moment in het jaar dat aanvoelt als een sprookje. De stad ziet er op haar mooist uit, met twinkelende lichtjes en winterse sferen. De knusse gemoedelijkheid overal waar je komt. De stad omarmt je met warmte en liefde. Dit is het moment dat je in Maastricht wilt verblijven. Zo kun je de tijd nemen om op je gemak alles in je op te nemen en Magisch Maastricht ten volle te ervaren.

Fijnproevers

Wil je alles uit je verblijf halen? Tips ontvangen voor de fijnste hotels, leukste hotspots, beste restaurants en mooiste verborgen parels? Word dan lid van Fijnproevers. Als Fijnproever slaap je in een van de Fijnproevers hotels en ontvang je exclusieve voordelen. Daarnaast krijg je inspirerende en verrassende ins en outs over de stad te weten, zodat jij niets bijzonders hoeft te missen tijdens je verblijf.

Ontdek Fijnproevers

Droom lekker weg - Waar ga jij slapen?

Magische tips - Raak geïnspireerd met deze blogs

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *