Ga naar inhoud

Magisch shoppen in Maastricht

Maastricht Shoppen Bezoek Maastricht Magisch De Webshop van Maastricht

Deze winter winkel je in Maastricht

Het hele jaar door kun je goed winkelen in Maastricht, maar vooral in de winter is shoppen in Maastricht extra leuk. Met alle lampjes die de straten oplichten en de sfeervolle etalages is winkelen gezelliger dan ooit. Neem een kijkje in de lokale boetiekjes, cadeauwinkels en vintage stores en verwen jezelf op een presentje, of iemand die je lief hebt.

Shoppen in Maastricht - Bezoek deze winkelgebieden

Cadeauwinkels in Maastricht

In december zoeken we elkaar graag op. Het is de tijd van samenzijn, maar ook de tijd van het geven. Zoek jij het perfecte cadeau waarmee je je geliefden wilt verrassen? Dan ben je in Maastricht op de goede plek. Er zijn enorm veel adressen waar je altijd slaagt in het vinden van een cadeau. Of het nu een kledingwinkel is, een cadeauwinkel of een traiteur met lokale streekproducten, je vindt het hier allemaal. Wil je weten waar je in Maastricht kunt shoppen voor een cadeau? Lees dan hieronder de cadeautips uit onze blogs.

Shoppen Maastricht Ruime Veilig Rondje Stad

Cadeautips in blogs gegoten

Het seizoen van lief zijn voor elkaar

In de wintermaanden staan we veel vaker stil. Stilstaan bij de mooie momentjes in het leven en dat heeft juist nu meer betekenis dan ooit. Lief zijn voor elkaar en met elkaar. Dat doe je vooral door lief te zijn, in woorden en daden. Een mooi cadeau schenken in de komende feestmaand is een goed idee. Zoek je nog een leuk cadeau idee? Bekijk dan eens onze eigen samengestelde kerstpakketten. Deze cadeaupakketten bestaan uit allerlei leuke Maastrichtse cadeaus waar je iedereen blij mee maakt!

Bezoek de webshop
Magisch Maastricht 2018 2019 kids kerstboom versieren the student hotel

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *