Ga naar inhoud

Magisch Maastricht

Maastrichtenaren géven. Delen hun liefde met licht. Dat is de hartelijkheid waarmee Maastricht je ontvangt. Sfeerlicht is er op elke hoek. In bomen en gebouwen. Zelfs de kleinste boetieks geven op memorabele wijze licht. De stad nodigt je uit om de fijnste cadeaus voor je dierbaren te vinden. Of gun jezelf iets liefs. Jij hoeft alleen maar te genieten van dit moment. Van half november tot begin januari vier je de winter samen in Maastricht.

Magisch Maastricht Vrijthof

Van 1 t/m 30 december fonkelt het Vrijthof weer volop. Een nostalgische carrousel, een overdekte schaatsbaan en een sky-high reuzenrad. In combinatie met knusse chalets en een bijzondere kerstmarkt wordt het prachtig deze winter. We ontmoeten elkaar op het Vrijthof!

Ontdek hier
Magisch Maastricht 2018 2019 schaatsbaan kids vrijthof jongen

Een magische overnachting

Je doordeweekse bezoek aan Magisch Maastricht combineren met een overnachting? Dat is nog eens een goed idee! En al helemaal met Fijnproevers. Schrijf je in en je ontvangt een kortingscode voor een overnachting in een van de Fijnproevers hotels, en geniet je van een heleboel andere voordelen. Een unieke experience tijdens een magisch bezoek aan Maastricht.

Blijf je slapen?
Magisch Maastricht 2018 2019 cadeaus kopen shoppen winkelen romantisch

Lees ook deze winterse blogs

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *