Ontdek Maastricht!

Het is eindelijk zover: je mag Maastricht weer herontdekken. We kunnen beetje bij beetje weer van de stad gaan genieten. Met gepaste maatregelen plan je een uitje naar musea, theaters of Maastricht Underground. Je bezoek aan een café of restaurant reserveer je vanuit thuis. Met een 'Veilig rondje stad' maken de ondernemers in de stad het voor jou mogelijk om weer te komen shoppen & genieten. Zien we je binnenkort?

© Eighty8things

Met een gids op pad

Onze gidsen zijn weer van start gegaan, de meeste rondleidingen zijn weer te boeken. Wil je de historie, innovatie of hotspots van Maastricht ontdekken? Bekijk dan ons aanbod rondleidingen met een gids door de stad. Geïnteresseerd in de wondere wereld van ondergronds Maastricht? Bekijk dan het ruime aanbod van Maastricht Underground, waar onze gidsen je meenemen op ontdekking in het Maastrichtse grottenstelsel. 

Ontdek het
Maastricht Zuid Limburg Kasteel

Maastricht Zuid Limburg Kasteel

© Maastricht Marketing

De natuur in

Maastricht staat bekend om haar natuurrijke regio, de achtertuin van Maastricht. Maar welk deel mag je nou echt niet missen? Bekijk hier de mooiste, leukste en meest fascinerende plekjes in Zuid-Limburg en de Euregio!

Ontdek de regio